Tujuan nyadiakeun laboratorium one-stop
solusi pikeun sakabéh konsumén ti dunya.

  • hirup ngeunaan
  • ngeunaan 1

OLABO

OLABO diadegkeun dina 2012, panyadia laboratorium profésional.Tujuanana pikeun nyayogikeun alat-alat médis solusi hiji-eureun pikeun sadaya palanggan ti dunya.Kami ngagaduhan seueur alat laboratorium pikeun sagala rupa kabutuhan palanggan.Kaasup alat laboratorium, alat beberesih sareng disinfeksi, produk panyalindungan kaamanan laboratorium, produk ranté tiis, alat médis, alat analitik umum sareng sababaraha alat panalungtikan industri.

wartainpormasi

  • OLABO milarian distributor sareng agén ti sakumna dunya!

    12-Okt-2021

    OLABO diadegkeun dina 2012, Produsén Alat Laboratorium profésional.Tujuanana pikeun nyayogikeun solusi hiji-eureun alat Lab pikeun sadaya palanggan ti dunya.Ayeuna produk urang geus dijual di sakuliah dunya.Dina raraga hadé ngalayanan konsumén urang di sakuliah dunya, sarta leuwih importantly, mun ...

  • Kaunggulan tina Ngagunakeun Ranjang Rumah Sakit Médis

    Sep-14-2022

    Ranjang rumah sakit penting pisan pikeun penderita ranjang sabab masihan seueur kaunggulan tibatan ranjang konvensional.Aranjeunna ngamaksimalkeun kanyamanan pasien, manjangkeun waktos pamakeanna, sareng fitur anu tiasa disaluyukeun ngagampangkeun pikeun nyaluyukeun bagian khusus ranjang.Lima kaunggulan utama médis ...

  • Naon anu anjeun terang ngeunaan Incubator Orok?

    Sép-08-2022

    Upami orok anjeun kedah angkat ka Unit Perawatan Internal Neonatal (NICU), anjeun bakal ningali seueur peralatan téknologi tinggi.Sababaraha di antarana bisa sigana intimidating jeung pikasieuneun.Nanging, sadayana aya pikeun ngabantosan panyadia kasehatan ngurus orok anjeun sareng masihan aranjeunna mimiti anu pangsaéna dina kahirupan.Salah sahiji p ...

Hubungi kami kanggo inpormasi anu langkung lengkep atanapi buku pasini
Diajar deui