Tujuan nyadiakeun laboratorium one-stop
solusi pikeun sakabéh konsumén ti dunya.

  • olabo about
  • olabo about1

OLABO

OLABO diadegkeun dina 2012, panyadia laboratorium profésional.Tujuanana pikeun nyayogikeun alat-alat médis solusi hiji-eureun pikeun sadaya palanggan ti dunya.Kami ngagaduhan seueur alat laboratorium pikeun sagala rupa kabutuhan palanggan.Kaasup alat laboratorium, alat beberesih sareng disinfeksi, produk panyalindungan kaamanan laboratorium, produk ranté tiis, alat médis, alat analitik umum sareng sababaraha alat panalungtikan industri.

wartainpormasi

  • OLABO milarian distributor sareng agén ti sakumna dunya!

    Jun-02-2022

    1. Monopoli pasar penjualan produk sareng pangsa pasar Grab di nagara anjeun.
    2. Ningkatkeun panghasilan.
    3. Nguatkeun Tumbu dagang jeung dilegakeun pangaruh pasar global.
    4. Cara gabung: nyiapkeun inventaris atawa mayar deposit a.

  • Kumaha Ngahontal Pangwangunan Laboratorium Sustainable?

    Jun-21-2022

    Mangpaat plastik janten alternatif pikaresepeun pikeun kaca di lab tetep - durability na, ongkos-efektivitas jeung genah - tapi bukti dampak na on planét urang jeung satwa geus nauseating The konsékuansi, nu ngajadikeun konsumsi plastik hiji tabu perusahaan.Anu jelas ...

  • Vortex Mixer vs Centrifuge

    Jun-15-2022

    Vortex Mixer Vortex mixer mangrupikeun jinis alat laboratorium anu dianggo pikeun nyampur gancang conto.Jenis mixer ieu ngagaduhan tapak suku leutik sareng kecepatan anu luhur.Mixers Vortex utamana nyampur sampel / réagen, tapi maranéhna ogé bisa dipaké pikeun ngagantungkeun sél.Mixers Vortex utamana dipaké pikeun nyampur sampel dina tabung, ...

Hubungi kami kanggo inpormasi anu langkung lengkep atanapi buku pasini
Diajar deui