-40 ℃ freezer

  • OLABO -40℃ Low Temperature Freezer BDF-40V208

    OLABO -40 ℃ Freezer Suhu Rendah BDF-40V208

    -40 ℃ Suhu Rendah Freezer nawiskeun rupa-rupa aplikasi panalungtikan sareng neundeun, sapertos percobaan ilmiah suhu rendah, pelestarian plasma, biomaterial, vaksin, sipat biomedis produk militer.Ieu cocog pikeun institutes panalungtikan, industri éléktronik, industri rékayasa kimiawi, rumah sakit, sanitasi jeung stasion antiepidemi, laboratorium universitas, industries.parameters militér.

  • OLABO -40℃ Freezer 268L

    OLABO -40 ℃ Freezer 268L

    Produk séri manual freezer jero diterapkeun ka tempat anu peryogi panyimpen dina suhu konstan, sapertos rumah sakit, stasiun pencegahan wabah, bank getih, lembaga panalungtikan ilmiah, akademi sareng universitas, apoték biologis, rékayasa genetik, pangusaha, jsb. Suhu nyimpen dina awak. bisa diatur ku tombol suhu dina panel kontrol.Aplikasina merenah sareng kinerjana tiasa dipercaya.

  • OLABO -40 Degrees Horizontal Refrigerator 200/300L

    OLABO -40 Derajat Kulkas Horizontal 200/300L

    -40 ℃ Freezer Suhu Rendah Freezer Suhu Rendah nawiskeun rupa-rupa aplikasi panalungtikan sareng neundeun, sapertos percobaan ilmiah suhu rendah, pelestarian plasma, biomaterial, vaksin, sipat biomedis produk militer.Ieu cocog pikeun institutes panalungtikan, industri éléktronik, industri rékayasa kimiawi, rumah sakit, sanitasi jeung stasion antiepidemi, laboratorium universitas, industri militér.

  • OLABO -40 ℃ 450 l vertical low temperature refrigerator

    OLABO -40 ℃ 450 l nangtung kulkas hawa low

    Parameter Modél BDF-40V450 Total volume éféktif 450L Suhu gudang -40 ℃ Dipeunteun catu daya ~220V Dipeunteun frékuénsi 50Hz Konsumsi kakuatan (kW · H / 24h) 7.8 Input kakuatan 550W Protection ngalawan shock listrik Kelas I, tipe B mode Alarm acousto-optik Alarm fungsi Suhu luhur sareng handap, gagalna sénsor Laju cooling 2 Cryogen Campuran refrigeran Ukuran Gemblengna (mm) 850×960×1860 (W*D*H) Ukuran studio (mm) 550×630×1140 (W*D*H) Beurat bersih tina sakabéh ...
  • OLABO -40 ℃ 362l vertical low temperature refrigerator

    OLABO -40 ℃ 362l nangtung kulkas hawa low

    Parameter Modél BDF-40V362 Tipe (rak / laci) / bahan Rak / stainless steel Jumlah lapisan opat Mode cooling (hawa / cooling langsung) cooling langsung Mode Defrosting (otomatis / manual) Refrigerant Manual /g R290/112g Tingkat Noise 55dB(A ) Suhu cingcin 10 ~ 32 ℃ rentang suhu -30 ℃ ~ -40 ℃ tegangan / frékuénsi (v / hz) 220 / 50Hz Daya (W) 360 Ayeuna (a) 2,9 bahan interior 304 stainless steel bahan éksternal Nyemprot plat baja insulasi Polyuret. ..
  • OLABO Combined Refrigerator and Freezer for Vaccine Storage

    Kulkas Gabungan OLABO sareng Freezer pikeun Panyimpenan Vaksin

    Freezer Suhu Rendah nawiskeun rupa-rupa aplikasi panalungtikan sareng neundeun, sapertos percobaan ilmiah suhu rendah, pelestarian plasma, biomaterial, vaksin, sipat biomedis produk militer.Éta cocog pikeun lembaga panalungtikan, industri éléktronik, industri rékayasa kimia, rumah sakit, sanitasi sareng stasion, laboratorium universitas, industri militer.

  • OLABO -40℃100L Laboratory Horizontal Freezer

    OLABO -40 ℃ 100L Laboratorium Horizontal Freezer

    -40 ℃ 100l nangtung kulkas hawa low

  • OLABO -40℃ Ultra Low Temperature Vertical Freezer

    OLABO -40 ℃ Ultra Low Suhu nangtung Freezer

    Parameter Modél BDF-40V90 Suhu -10–40 ℃ Jilid 50 Dimensi éksternal (W*D*H) 540*620*1115(mm) Dimensi internal (W*D*H) 361*429*406(mm) Tegangan (V / Hz) 220/50 Daya (W) 250 Tipe iklim N beurat Net (kg) 75 Kauntungan Desain Struktural: 1. Kotak luar dijieunna tina kualitas luhur plat baja tiis-digulung, beungeut geus diolah ku vitrification panyalindungan lingkungan jeung prosés nyemprot, sarta kotak jero dijieunna tina standar internasional SUS304 stainless steel ...