400T / H Otomatis Kimia Analyzer BK-400

Katerangan pondok:

1. 400 tés per jam.

2. 90 posisi réagen.

3. 120 cuvettes Réaksi.

4. Diwangun-di Sistim barkod sampel pilihan.

5. 60 posisi sampel (90 posisi sampel pilihan).

6. usik kalawan fungsi anti tabrakan, fungsi deteksi tingkat cair.


Rincian produk

brosur

Tag produk

Parameter

Modél BK-400
Gemblengna Throughput 400 Uji / jam
Performance Métode Analisis Titik-tungtung, Waktos-Tetep, Laju (Kinetik), Turbidimétri
  Sertifikasi CE, ISO9001, ISO14001, ISO13485
  Posisi Sampel 60 atawa 90 posisi sampel, diwangun-di sistem barkod sadia
Sampel & Sistim réagen Posisi réagen 45 posisi réagen refrigerated
  Volume Sampel 2 ~ 70 μl
  Volume réagen 20 ~ 350 μl
  usik Lapisan Teflon, kalayan fungsi anti tabrakan, fungsi deteksi level cair
  Ngumbah usik Otomatis ngumbah interior jeung exterior
  réagen cooling baki Refrigerated kalawan switch bebas
  Kontrol Suhu 37 ± 0.1 ℃, ngawaskeun sacara real-time
Sistem Réaksi Cuvettes 120 cuvettes reusable, panjangna optik 6mm
  Adun Probe Aduk mandiri
  Nyeuseuh Cuvettes otomatis cuci
  fungsi STAT Enya
Sistim optik Sumber Cahaya 12V / 30W lampu halogén-tungsten
Séktrofotometri spéktrofotometri pos-spéktral
Panjang gelombang 340, 405, 450,510, 546, 578, 630,700nm
Nyerep 0~3.0Abs
Kalibrasi & QC Kalibrasi Linier: faktor K, 1-titik, 2-titik jeung multipoint linier
Non-Linear: Spline, Poligon, Indéks, Ogaritma, Logit-4P, Logit-5P
Kontrol kualitas QC real-time, sababaraha aturan Westgard, Cék Jumlah Kumulatif, Plot Kembar (2D)
Manajemén Data Parangkat lunak Windows 7/8/10, 32 atanapi 64 bit
Sistim LIS Bi-arah, ngarojong protokol HL7
Panganteur aksés port LAN
Printer Eksternal, sababaraha mode ngalaporkeun sayogi
Kaayaan Gawé Sasayogian tanaga AC220V ± 10%, 50/60Hz, 110V ± 10%, 60Hz, 300W
Suhu 10 ~ 30 ℃
Konsumsi Cai Cai deionized: 12L / H
Kalembaban 30-80%
Ukuran & Beurat Ukuran Luar (W*D*H) 1167 * 780 * 1016mm
Beurat bersih 193 kg
Ukuran Paket (W * D * H) 1348 * 928 * 1399 mm
Beurat kotor 267 kg

1. Réaksi Baki
37 ± 0.1 ℃, monitor real-time.

2. Adun Probe
Lapisan Teflon pikeun nyegah kontaminasi silang.

3. Dulang réagen
2-8 ℃ cooling pikeun 24 jam.

4. Sampel Jarum
Fungsi sensor tingkat cair.Fungsi anti tabrakan.Volume réagen deteksi sacara real-time.

5. Ngumbah usik
Sistim cuci 7-hambalan mandiri.

6. Parangkat lunak
software ramah-pamaké.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Unduh:BK400 Auto Chemistry Analyzer 400T / H Otomatis Kimia Analyzer BK-400

    BK400 Auto Chemistry Analyzer1

    Produk patali