-86 ℃ freezer

  • Ultra Low Temperature Freezer BDF-86H50/118

    Ultra Low Suhu Freezer BDF-86H50 / 118

    Kontrol digital mikrokomputer, tampilan digital suhu, unit panyesuaian nyaéta 0,1 derajat Suhu dina kotak tiasa disaluyukeun, bédana suhu antara ngamimitian sareng eureun tiasa diatur, sareng fungsi alarem suhu luhur sareng rendah tiasa diatur upami diperyogikeun.

  • Ultra Low Temperature Freezer BDF-86V348

    Ultra Low Suhu Freezer BDF-86V348

    Freezer Suhu Rendah nawiskeun rupa-rupa aplikasi panalungtikan sareng neundeun, sapertos percobaan ilmiah suhu rendah, pelestarian plasma, bahan bio, vaksin, sipat biomedis produk militer.Ieu cocog pikeun institutes panalungtikan, industri éléktronik, industri rékayasa kimiawi, rumah sakit, sanitasi jeung stasion anti wabah, laboratorium universitas, industri militér.

  • Ultra Low Temperature Freezer

    Freezer Suhu Ultra Low

    Microcomputer suhu kontrol digital Unit adjustment tampilan digital nyaéta 0,1 derajat.

    Suhu dina kotak tiasa diatur.

    Beda suhu antara ngamimitian jeung eureun bisa diatur.

    Fungsi alarem suhu luhur sareng rendah, nilai suhu alarem tiasa diatur upami diperyogikeun.