Tentang Kami

OLABO diadegkeun dina 2012, Produsén Alat Laboratorium profésional

Tujuanana pikeun nyayogikeun alat-alat laboratorium solusi hiji-eureun pikeun sadaya palanggan ti dunya.

Parabot Laboratorium

Kami ngagaduhan seueur alat laboratorium pikeun sagala rupa kabutuhan palanggan.Kaasupparabot laboratorium, beberesih sarta disinfection parabot,produk panyalindungan kaamanan laboratorium, produk ranté tiis, parabot médis, umumparabot analitikjeung sababarahaparabot panalungtikan industri.

Éksténsif nyerep hasil panalungtikan panganyarna ti sakuliah dunya, humbly diajar ti pausahaan domestik jeung luar nagri beredar, ngamekarkeun sistem téhnologi inti ngarah dina ragam kabuka sarta koperasi dina dasar kamerdikaan, sarta nangtung di dunya kalayan produk unggulan urang.

Udagan OLABO nyaéta pikeun ngawujudkeun impian para nasabah dina widang kaséhatan.Ngaliwatan perbaikan sareng katekunan anu terus-terusan, urang bakal janten pamimpin kelas dunya.Adhering kana tujuan "nyiptakeun produk kualitas kelas munggaran tur ngadegkeun ngaran merk centenary", OLABO geus nyetél test kualitas lengkep jeung sistem kontrol.pabrik urang geus kaliwatISO13485, SO9001, CEsareng sertifikasi anu sanés, Ayeuna peralatan laboratorium kami parantos dijual ka Asia Tenggara, Asia, Afrika, Beubeur sareng Jalan sareng nagara-nagara sanés.

OLABO negeskeun konsép jasa "Mimitian ku paménta pelanggan, Ditungtungan ku kapuasan pelanggan".

OLABO narékahan pikeun kualitas produk sareng layanan pinuh.Kalayan tim panalungtikan anu saé, tim kontrol kualitas anu kuat, tim penjualan profésional sareng tim jasa saatos-diobral anu tanggung jawab.Perusahaan ngagaduhan 2000 karyawan.Ayeuna aya 22 bengkel.legana 932.900 m2.Pangalaman lega dina pabrik panalungtikan dina garis jeung produk médis geus kahontal olabo pikeun bisa nawarkeun rentang komprehensif sarta kalapa produk kalawan quality.We alus bisa ngarojong sagala inspeksi pabrik pihak-katilu.
2021 mangrupikeun taun wabah COVID-19 parah.Rasa tanggung jawab sosial OLABO ngamungkinkeun urangproduk laboratorium PCRdiangkut di sakuliah dunya ku laut jeung darat. Kami nyadiakeun solusi hiji-eureun pikeun laboratorium PCR,Proyék konstruksi kami PCR laboratorium panyumputan mobile geus dipasang di sagala rupa propinsi jeung kota di Cina.Angkotna merenah. Deukeut pisan ka Bandara Jinan Yaoqiang.Wilujeng sumping didatangan pausahaan.

Olabo bakal neruskeun ngajajah tur mangpaatkeun bravely ngalawan torrent kasusah, sarta boga kayakinan pikeun ngawangun masa depan heathier tur caang pikeun sakabéh konsumén.