Produk panyalindungan hawa

  • OLABO Manufacturer Ducted Fume-Hood(W) For Lab

    Produsén OLABO Ducted Fume-Hood (W) Pikeun Lab

    Éta mangrupikeun alat téknis énggal dina bengkel kaayaan hawa sareng bengkel bersih.Sareng seueur dianggo dina éléktron, kimia, mékanisme, ubar, universitas sareng lab.Fume tiung bisa dipaké dina operasi resiko poténsi atawa faktor kainféksi kanyahoan, sarta percobaan flammability, volatilization ngabeledug sarta narkotika.Bisa ngajaga operator jeung sampel.

  • Mini PCR Work Station

    Stasion Gawé Mini PCR

    Stasion Kerja Mini PCR mangrupikeun alat anu nyayogikeun perlindungan anu aman sareng lingkungan pikeun prosés deteksi asam nukléat gancang di klinik demam sareng klinik darurat rumah sakit.Alat-alatna dibagi jadi tilu wewengkon, nya éta wewengkon persiapan réagen, wewengkon persiapan spesimen jeung wewengkon analisis amplifikasi.

  • Single-person Medical Clean Bench Laminar Flow Cabinet

    Single-jalma Médis Beresih Bangku Laminar Aliran Kabinet

    Aya dua jenis:

    -Tekanan positif di wewengkon gawé ngan ngajaga sampel.

    -tekanan négatip di wewengkon gawé ngajaga operator jeung lingkungan.

  • OLABO Aerosol Adsorber Air Purifier with HEPA for Hospital

    OLABO Aerosol Adsorber Air Purifier sareng HEPA pikeun Rumah Sakit

    Air Purifier mangrupikeun alat purifikasi, anu dianggo sacara liar di rumah sakit, klinik alit, laboratorium, kantor, ruangan rapat sareng bumi jsb.

  • OLABO Vertical Laminar Flow Cabinet with HEPA Filter and UV Lamp

    Kabinet Aliran Laminar Vertikal OLABO sareng Filter HEPA sareng Lampu UV

    Laminar Flow Cabinet-sampel panyalindungan ngan Laminar Flow Cabinet mangrupikeun bangku kerja atanapi kandang anu sami, anu nyiptakeun lingkungan kerja anu bébas partikel ku cara nyandak hawa ngalangkungan sistem filtrasi sareng nyéépkeun kana permukaan kerja dina aliran hawa laminar atanapi unidirectional.

  • CE Certified PCR Cabinet PCR workstation

    CE Certified PCR Kabinet PCR workstation

    kabinét operasi PCR mangrupakeun jenis parabot tipe airflow nangtung nu bisa nyieun lingkungan lokal kalawan kabersihan tinggi.

  • OLABO Pass Box

    OLABO Pass Box

    Kotak Pass mangrupikeun alat bantu pikeun kamar bersih.Ieu utamana dipaké pikeun mindahkeun barang leutik antara wewengkon beresih jeung wewengkon bersih, sarta antara wewengkon beresih jeung wewengkon non-bersih, ku kituna pikeun ngurangan jumlah bukaan kamar beresih jeung ngurangan polusi ka bersih. kamar.diréduksi jadi tingkat nu leuwih handap.Jandéla mindahkeun dijieunna tina plat stainless steel, lemes jeung beresih.Panto ganda anu interlocked saling pikeun éféktif nyegah cross-kontaminasi, sarta dilengkepan alat interlocking éléktronik atawa mékanis.

  • Dispensing Booth (Sampling or Weighing Booth) 

    Dispensing Booth (Sampling atawa Timbangan Booth)

    Booth dispensing mangrupikeun alat purifikasi lokal anu dikhususkeun pikeun tempat-tempat sapertos farmasi, panalungtikan mikrobiologis sareng percobaan ilmiah.Eta nyadiakeun jenis nangtung, airflow unidirectional nu ngahasilkeun tekanan négatip di wewengkon gawé, bagian tina hawa bersih circulates di wewengkon gawé, bagian ieu discharged ka wewengkon caket dieu pikeun nyegah cross-kontaminasi, pikeun mastikeun kabersihan tinggi di gawe. Daérah.

  • Class II A2 Biological Safety Cabinet

    Kabinet Kasalametan Biologis Kelas II A2

    Kabinét kaamanan biologis mangrupikeun alat anu dipikabutuh di laboratorium pikeun milarian mikrobiologi, biomedis, rékombinan DNA, percobaan sato sareng produk biologis, khususna dina kasempetan anu operator kedah ngadopsi ukuran pelindung, sapertos médis sareng kaséhatan, apoték, panalungtikan médis.

  • OLABO Class I Biological Safety Cabinet

    OLABO Kelas I Kabinet Kasalametan Biologis

    Kabinet kaamanan biologis Kelas I cekap tiasa ngajagi cilaka anu disababkeun ku polusi aerosol, sareng sacara efektif ngajagi tanaga sareng lingkungan.Inlet hawa tekanan négatip dina jandela hareup kabinét kaamanan biologis Kelas I anu tiasa ngajagi operator sareng hawa haseup ngalangkungan saringan HEPA anu tiasa ngajaga lingkungan.Kabinet kaamanan Biologis Kelas I tiasa disimpen di mana waé kalayan struktur anu sederhana sareng portabel.

  • OLABO Lab Furniture Class II Biosafety Cabinet OEM

    OLABO Lab jati Kelas II Biosafety Kabinet OEM

    Tilu panyalindungan: operator, sampel jeung lingkungan.

    Sistim aliran hawa: 70% recirculation hawa, 30% knalpot hawa

    Kabinet A2 cocog pikeun gawé bareng panalungtikan mikrobiologis dina henteuna bahan kimia volatile atanapi toksik sareng radionuklida.

  • Class II B2 Biological Safety Cabinet

    Kabinet Kasalametan Biologis Kelas II B2

    BSC mangrupikeun alat anu diperyogikeun di laboratorium mikrobiologi, élmu biomedis, rékombinasi genetik, ékspérimén sato, sareng produk biologis.Éta maénkeun peran anu penting khususna dina kasempetan dimana tindakan pelindung diperyogikeun pikeun operator, sapertos kasehatan, analisa farmasi sareng panalungtikan biomedis.Alat ieu nyayogikeun lingkungan kerja anu bébas kuman sareng lebu salami kultur baktéri.

  • OLABO Pathology Workstation for Laboratory Hospital

    OLABO Patologi Workstation pikeun Rumah Sakit Laboratorium

    Bangku sampling patologis loba dipaké di departemen Patologi rumah sakit, laboratorium Patologi, jsb Sistim ventilasi lumrah ngajaga operator jauh ti gas ngabahayakeun dihasilkeun ku formalin salila sampling.Sistim cai panas & tiis ensures eta bisa adaptasi gawé di iklim béda.

  • 11231BBC86-Pro Class II A2 Biological Safety Cabinet

    11231BBC86-Pro Kelas II A2 Kabinet Kasalametan biologis

    kabinét kaamanan biologis teh parabot panyalindungan kaamanan dasar di laboratorium, nu bisa nyadiakeun tilu aspék panyalindungan: awak manusa, lingkungan jeung samples.This produk mangrupakeun generasi anyar 11231BBC86

     

  • OLABO Manufacturer Ductless Fume-Hood (C)

    Pabrikan OLABO Ductless Fume-Hood (C)

    Di laboratorium kimia, seueur bau, kalembaban sareng zat korosif bakal dibangkitkeun salami percobaan.Pikeun ngajagi kasalametan pangguna sareng nyegah panyebaran polutan di laboratorium, tiung fume dianggo.