detektor fluoresensi ATP

  • OLABO ATP Rapid Fluorescence Detector

    OLABO ATP Rapid Fluoresensi Detektor

    Detektor fluoresensi ATP dumasar kana prinsip luminescence firefly sareng nganggo "sistem luciferase-luciferin" pikeun gancang ngadeteksi adénosin trifosfat (ATP).Kusabab sakabeh organisme hirup ngandung jumlah konstan ATP, eusi ATP jelas bisa nunjukkeun jumlah total ATP dikandung dina baktéri atawa mikroorganisme sejen tur résidu dahareun dina sampel, nu dipaké pikeun nangtoskeun status kaséhatan.
    Detektor fluoresensi ATP cocog pikeun ngawas titik kontrol konci dina prosés produksi dahareun sareng inuman, sareng sampling sareng ngawaskeun sacara real-time ku sistem médis sareng agénsi pangawasan kaséhatan.