Sistim Processing Sampel otomatis

  • Automated Sample Processing System BK-PR48

    Otomatis Sampel Processing System BK-PR48

    Sistem Pengolahan Sampel Otomatis BK-PR48 dilengkepan sistem saringan HEPA mandiri, sareng Sistem Pangolahan Sampel Otomatis BK-PR48 tiasa dianggo sareng kabinet kaamanan biologis.Bisa ngalengkepan tutup tutup muka / nutup, dispensing, proteinase K / tambahan kontrol internal, ngan butuh 16 menit nransper 48 sampel dina hiji waktu, nu mantuan laboratorium gancang ngaronjatkeun kamampuhan deteksi asam nukléat skala badag maranéhanana.