Otomatis Chemiluminescence Immunoassay System

  • Olabo Automatic Chemiluminescence Immunoassay System

    Olabo Otomatis Chemiluminescence Immunoassay System

    Sistem immunoassay chemiluminescence ngagunakeun téknologi pamisahan partikel magnét, anu ngagunakeun partikel magnét salaku pembawa antibodi, anu tiasa disebarkeun merata dina sistem réaksi fase cair, kalayan laju réaksi anu langkung gancang sareng efisiensi anu langkung luhur.Ngagunakeun métode chemiluminescence énzimatik, sinyal lampu leuwih stabil.Generasi anyar substrat énzimatik, kalayan sensitipitas luhur sareng luminescence langkung gancang.

    Dibandingkeun sareng merek internasional, réagen immunoassay chemiluminescence gaduh konsistensi anu saé, tingkat kabeneran tiasa ngahontal langkung ti 95%, sareng akurasi deteksi tiasa ngahontal CV <2%.