Kamar Isolasi Biologis

  • OLABO Biological Isolation Chamber

    Kamar Isolasi Biologis OLABO

    Kamar isolasi dilengkepan sistem filtrasi tekanan négatip sorangan pikeun nyayogikeun panyalindungan maksimal sareng kaamanan operasional pikeun jalma atanapi barang anu kacemar sareng tim operasional.