Kabinet Kasalametan biologis

  • Class II A2 Biological Safety Cabinet

    Kabinet Kasalametan Biologis Kelas II A2

    Kabinét kaamanan biologis mangrupikeun alat anu dipikabutuh di laboratorium pikeun milarian mikrobiologi, biomedis, rékombinan DNA, percobaan sato sareng produk biologis, khususna dina kasempetan anu operator kedah ngadopsi ukuran pelindung, sapertos médis sareng kaséhatan, apoték, panalungtikan médis.

  • OLABO Class I Biological Safety Cabinet

    OLABO Kelas I Kabinet Kasalametan Biologis

    Kabinet kaamanan biologis Kelas I cekap tiasa ngajagi cilaka anu disababkeun ku polusi aerosol, sareng sacara efektif ngajagi tanaga sareng lingkungan.Inlet hawa tekanan négatip dina jandela hareup kabinét kaamanan biologis Kelas I anu tiasa ngajagi operator sareng hawa haseup ngalangkungan saringan HEPA anu tiasa ngajaga lingkungan.Kabinet kaamanan Biologis Kelas I tiasa disimpen di mana waé kalayan struktur anu sederhana sareng portabel.

  • OLABO Lab Furniture Class II Biosafety Cabinet OEM

    OLABO Lab jati Kelas II Biosafety Kabinet OEM

    Tilu panyalindungan: operator, sampel jeung lingkungan.

    Sistim aliran hawa: 70% recirculation hawa, 30% knalpot hawa

    Kabinet A2 cocog pikeun gawé bareng panalungtikan mikrobiologis dina henteuna bahan kimia volatile atanapi toksik sareng radionuklida.

  • Class II B2 Biological Safety Cabinet

    Kabinet Kasalametan Biologis Kelas II B2

    BSC mangrupikeun alat anu diperyogikeun di laboratorium mikrobiologi, élmu biomedis, rékombinasi genetik, ékspérimén sato, sareng produk biologis.Éta maénkeun peran anu penting khususna dina kasempetan dimana tindakan pelindung diperyogikeun pikeun operator, sapertos kasehatan, analisa farmasi sareng panalungtikan biomedis.Alat ieu nyayogikeun lingkungan kerja anu bébas kuman sareng lebu salami kultur baktéri.

  • 11231BBC86-Pro Class II A2 Biological Safety Cabinet

    11231BBC86-Pro Kelas II A2 Kabinet Kasalametan biologis

    kabinét kaamanan biologis teh parabot panyalindungan kaamanan dasar di laboratorium, nu bisa nyadiakeun tilu aspék panyalindungan: awak manusa, lingkungan jeung samples.This produk mangrupakeun generasi anyar 11231BBC86

     

  • Smallest Class II A2 Biological Safety Cabinet

    Kabinet Kasalametan Biologis Kelas II A2 pangleutikna

    Kabinét kaamanan biologis mangrupikeun alat anu dipikabutuh di laboratorium pikeun milarian mikrobiologi, biomedis, rékombinan DNA, percobaan sato sareng produk biologis, khususna dina kasempetan anu operator kedah ngadopsi ukuran pelindung, sapertos médis sareng kaséhatan, apoték, panalungtikan médis.

  • NSF Certified Class II B2 Biological Safety Cabinet

    NSF Certified Kelas II B2 Kabinet Kasalametan Biologis

    Produk ieu milik Kelas II B2 Biosafety Cabinet (BSC) nu pinuh meets sarat AS Standar ANSI / NSF49: 2016.BSC mangrupikeun jinis sistem filtrasi tekanan négatip pikeun ngajagaan operator, lingkungan laboratorium sareng bahan percobaan.

  • EN Certified Biological Safety Cabinet

    EN Certified Biologis Kabinet Kasalametan

    Kabinét ieu didefinisikeun salaku kabinét kaamanan mikrobiologis kelas II A2.Éta leres-leres nyumponan standar internasional pikeun kabinét biologis EN 12469: standar 2000.Kabinét kaamanan Mikrobiologi mangrupikeun sistem filtrasi tekanan négatip pikeun ngajagaan operator, lingkungan laboratorium sareng bahan kerja.

  • NSF Certified Class II A2 Biological Safety Cabinet

    NSF Certified Kelas II A2 Kabinet Kasalametan biologis

    Kabinét ieu didefinisikeun salaku kabinét kaamanan mikrobiologis kelas II A2.

  • Class III Biological Safety Cabinet

    Kabinet Kasalametan Biologis Kelas III

    Kelas III Biosafety Kabinet sagemblengna enclosed jeung gas-kedap, éta ogé bisa minuhan sarat operasi Kelas I, II, III, IV faktor pathogenic.Ieu bisa dipaké dina P3, P4 laboratorium.

  • Class II A2 Biological Safety Cabinet

    Kabinet Kasalametan Biologis Kelas II A2

    Kabinét kaamanan biologis mangrupikeun alat anu dipikabutuh di laboratorium pikeun milarian mikrobiologi, biomedis, rékombinan DNA, percobaan sato sareng produk biologis, khususna dina kasempetan anu operator kedah ngadopsi ukuran pelindung, sapertos médis sareng kaséhatan, apoték, panalungtikan médis.Alat kami nyayogikeun lingkungan kerja anu aman anu henteu ngagaduhan baktéri sareng lebu dina prosés kultur baktéri.