Laboratorium Biosafety

LABORATORIUM BIOSAFETY

Laboratorium Biosafety OLABO tiasa diangkut salaku unit sadayana. Éta bakal ngahémat waktos, usaha sareng biaya anu aya hubunganana sareng desain lab tradisional sareng konstruksi.Palanggan tiasa nganggo langsung saatos nyambungkeun kakuatan sareng sumber cai.Sacara umum, Laboratorium Biosafety OLABO ngawengku tilu model has: Laboratorium HIV, Laboratorium P2 sareng Laboratorium PCR, sareng tilu distribusi ieu di laboratorium komprehensif sanés, sareng sistem laboratorium sanés.

Laboratorium biosafety lengkep kalebet bagian-bagian ieu

1. Wewengkon beberesih: kaasup kantor, ruang rapat, kamar istirahat, gudang beresih, koridor beresih, jsb.

2. Wewengkon semi-polusi: kaasup kamar panyangga, koridor semi-polusi, jsb.

3. Wewengkon terkontaminasi: kaasup panarimaan specimen, rohangan ngolah, imunisasi biokimia, aula ujian klinis, laboratorium HIV, laboratorium mikrobiologi, laboratorium PCR, kamar sél, unsur renik, kamar tuberkulosis, kamar dekontaminasi, perpustakaan specimen, gudang tiis, jsb.

UPS.Ruang produksi cai disusun dumasar kana posisi anu béda, sareng tilu daérah di luhur tiasa diatur.
Kaasup proyék hiasan wewengkon ékspérimén jeung kamar bantu ngalayanan wewengkon ékspérimén, rékayasa sistem purifikasi hawa-conditioning rélatif mandiri, rékayasa listrik jeung automation, rékayasa drainase sarta departemén inspeksi ngarojong parabot (saperti: cabinets kaamanan biologis, hoods fume, jsb). worktable eksperimen, UPS, mesin nyieun cai, alat-alat perlakuan kokotor, jsb).

生物安全实验室
111