BK-200 (NEW BK-280) Otomatis Kimia Analyzer

Katerangan pondok:

①.49 posisi sampel.

②.56 Posisi réagen.

③.120 Réaksi cuvettes.

④.200 tés per jam.

⑤.Panyilidikan kalayan fungsi anti tabrakan, fungsi deteksi tingkat cair.


Rincian produk

brosur

Tag produk

Modél BK-280
Gemblengna Performance Throughput 200 Tés / Jam
Métode Analisis Titik-tungtung, Waktos-Tetep, Laju (Kinetik), Turbidimétri
Sertipikat CE, ISO9001, ISO14001, ISO13485
Sampel & Unit réagen Posisi Sampel 49 posisi sampel
Posisi réagen 56 posisi réagen
Nyidik-nyidik Otomatis nyeuseuh interior jeung exterior
Réagén Cooling baki Refrigerated kalawan switch bebas
Sistem Réaksi Kontrol Suhu 37 ± 0.1 ℃, monitor real-time
Cuvettes 120 cuvettes reusable, panjangna optik 6mm
MixerProbe Aduk mandiri
Nyeuseuh Cuvettes otomatis ngumbah
fungsi STAT Enya
Sistim optik Sumber Cahaya 12V / 30W lampu halogén
Séktrofotometri spéktrofotometri pos-spéktral
Panjang gelombang 340.405.450.510.546.578.630.700nm
Nyerep 0~3.0Abs
Calibration & QC Kalibrasi Linier: faktor K, 1-titik, 2-titik jeung multipoint linier
Non-Linear: Spline, Poligon, Indéks, Ogaritma, Logit-4P, Logit-5P
Kontrol kualitas QC real-time, sababaraha aturan Westgard, Cék jumlah kumulatif, Plot Kembar (2D)
Manajemén Data Parangkat lunak Windows 7/8/10, Sistim LIS sadia
Sistim LIS Bi-arah, ngarojong protokol HL7
Panganteur aksés port LAN
Printer Eksternal, sababaraha mode ngalaporkeun sayogi
Kaayaan Gawé Sasayogian tanaga AC220V±10%, 60/50Hz,, 110V±10%, 60Hz, 300W
Suhu 10~30 ℃
Konsumsi Cai Cai deionized: 5L / H
Kalembaban 30-80%
Ukuran & Beurat Ukuran Luar (W*D*H) 950 * 612 * 510mm
Beurat bersih 75 kg
Ukuran Paket (W * D * H) 1118 * 728 * 1151 mm
Beurat kotor 130 kg

1. Sistem Réaksi
37 ± 0.1 ℃, monitor real-time.

2. Adun Probe
Lapisan Teflon pikeun nyegah kontaminasi silang.

3. Dulang réagen
2-8 ℃ cooling pikeun 24 jam

4. Sampel Jarum
Fungsi sensor tingkat cair.Fungsi anti tabrakan.Volume réagen deteksi real-time.

5. Parangkat lunak
software ramah-pamaké.

6. Ngumbah usik
Sistim cuci 4-hambalan mandiri.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Unduh:Auto Chemistry Analyzer BK-200 (BARU BK-280)

    Auto Chemistry Analyzer

    Produk patali