Centrifuge

  • Table Top High Speed Centrifuge Laboratory Centrifuge

    Méja Top High Speed ​​Centrifuge Laboratorium Centrifuge

    Centrifuges desktop-speed tinggi séri TG dianggo pikeun baktéri, présipitasi protéin, ékstraksi asam nukléat, pamisahan komponén subsélular, sareng conto uji klinis dina suhu kamar.pamakéan sakola.

  • OLABO Mini Centrifuge with Composite Rotors Lab Centrifuge

    OLABO Mini Centrifuge kalawan komposit rotors Lab Centrifuge

    Mini Centrifuge adopts konsép design canggih tur téhnologi manufaktur, kalawan penampilan lemes jeung geulis, struktur kompak tur stabil, desain ramah-pamaké, kalawan fungsi flipopen switch, sarta eureun otomatis nalika panutup dibuka; The dirobah mini centrifuge cocog pisan pikeun filtration microtube. sarta centrifugation gancang , separation sél getih Micro, pamrosésan sampel mikroba, centrifugation partisi percobaan PCR, ngahulag nongkrong cair dina témbok tina tube centrifuge, éta pilihan kahiji pikeun ngolah bets leutik sampel centrifugal.

  • OLABO Cheap Low-Speed Table Top Centrifuge for Lab

    OLABO Murah Low-Speed ​​Table Top Centrifuge pikeun Lab

    Centrifuge geus loba dipaké dina widang médis, kayaning separation getih, baktéri, présipitasi protéin, ékstraksi asam nukléat, sél / subsélular komponén separation, ramah lingkungan processing sampel, virusresearch, panalungtikan DNA, purifikasi ubar jeung pamakéan eksperimen lianna.