Kabinet Kasalametan Biologis Kelas II B2

Katerangan pondok:

BSC mangrupikeun alat anu diperyogikeun di laboratorium mikrobiologi, élmu biomedis, rékombinasi genetik, ékspérimén sato, sareng produk biologis.Éta maénkeun peran anu penting khususna dina kasempetan dimana tindakan pelindung diperyogikeun pikeun operator, sapertos kasehatan, analisa farmasi sareng panalungtikan biomedis.Alat ieu nyayogikeun lingkungan kerja anu bébas kuman sareng lebu salami kultur baktéri.


Rincian produk

brosur

Tag produk

Parameter

Modél
BSC-1100IIB2-X BSC-1300IIB2-X BSC-1500IIB2-X BSC-1800IIB2-X
Ukuran Internal (W * D * H)  940 * 600 * 660 mm 1150 * 600 * 660 mm 1350 * 600 * 660mm 1700 * 600 * 660 mm
Ukuran Luar (W * D * H)  1100 * 750 * 2250mm 1300 * 750 * 2250mm 1500 * 760 * 2250mm 1873 * 775 * 2270 mm
Diuji Bubuka  Jangkungna Kasalametan 200 mm(8'')   
Max Bubuka  420mm (17 inci) 420mm (17 inci) 500mm (20 inci) 480mm (20 inci)
Laju Inflow  0,53±0,025 m/s   
Laju aliran handap  0,33±0,025 m/s   
Pra-Saringan  Bisa dikumbah   
Filter ULPA  Dua, efisiensi 99.9995% dina 0.12 μm, indikator hirup filter.   
Jandéla hareup  Motorized, dua-lapisan kaca toughened laminated ≥ 5mm, anti UV.   
Geuning  NSF49 ≤ 61 dB / EN1246949 ≤ 58 dB   
Lampu UV
30W*1 30W* 1 40W* 1 40W*1
Timer UV, indikator hirup UV, émisi 253,7 nanométer
pikeun dekontaminasi pang éfisiénna.   
Lampu Nyaangan
Lampu LED Lampu LED Lampu LED Lampu LED
12W*2 14W*2 16W*2 16W*2
Paneangan  ≥1000Lux   
Konsumsi  700W 850W 900W 1200W
Sockets waterproof  Dua, total beban dua sockets: 500W   
tampilan  tampilan LCD: filter knalpot sarta tekanan filter downflow, filter sarta lampu UV waktu gawé,laju inflow jeung downflow, hirup saringan, kalembaban jeung hawa, sistem waktu gawé jsb.   
Sistim kontrol  Mikroprosesor   
Sistem Aliran Udara  0% resirkulasi hawa, 100% knalpot hawa   
Alarem  Laju aliran hawa abnormal;Ngagantian saringan;Jandéla hareup dina jangkungna teu aman.   
Saluran knalpot  4 méter PVC saluran, diaméterna: 300mm   
Bahan  Zona gawé: 304 stainless steel
Awak utama: baja tiis-digulung ku palapis bubuk anti baktéri.   
Gawé Surface Jangkungna  750 mm   
Caster  Caster master suku   
Sasayogian tanaga  AC 220V ± 10%, 50/60Hz;110V±10%, 60Hz (110V/60Hz henteu lumaku pikeun BSC-1800IIB2-X)   
Aksésori standar  lampu iluminating, lampu UV * 2, base stand, kadali jauh, switch suku, knalpot blower,
saluran knalpot, klep solokan, sockets waterproof * 2, tali pipe * 2   
Aksésori Pilihan  Keran cai sareng gas, Jangkungna listrik adjustable base stand   
Beurat kotor  246 kg 276 kg 302 kg 408 kg
Bungkusan  Awak Utama 1230 * 990 * 1810 mm 1460 * 1050 * 1800 mm 1650 * 990 * 1810 mm 2020 * 1080 * 1900 mm
Exhaust Blower (W*D*H) 970 * 810 * 630 mm 970 * 810 * 630 mm 970 * 810 * 630 mm 970 * 810 * 680 mm

Tilu panyalindungan: operator, sampel jeung lingkungan.
Sistem aliran hawa: 0% resirkulasi hawa, 100% knalpot hawa
A Kelas II B2 BSC, disebut oge kabinét knalpot total, diperlukeun nalika jumlah signifikan radionuclides jeung bahan kimia volatile diperkirakeun dipaké.

Kauntungannana

- Fungsi cagar waktos.
- Jandéla hareup motorized.
- Kahirupan saringan ULPA sareng indikator kahirupan UV.
- Laju hawa otomatis disaluyukeun sareng blok saringan.
- Kalayan fungsi mémori upami aya kakuatan-kagagalan.
- Wewengkon Gawé dikurilingan ku tekanan négatip, éta bisa mastikeun kaamanan maksimum di wewengkon gawé.
- Paling asesoris anu baku, nu ngaheéat duit Anjeun.Aya teu kudu mayar leuwih.
- Alarm audio sareng visual (ngagantian saringan, jangkungna jandela, laju aliran hawa abnormal, jsb).
- Kadali jauh.Sadaya fungsi tiasa direalisasikeun ku éta, ngajantenkeun operasi langkung gampang sareng langkung gampang.
- Fungsi Interlock: lampu UV sareng jandela hareup;lampu UV jeung blower, lampu fluoresensi;blower jeung jandela hareup.
- Saklar suku.Saluyukeun jangkungna jandela hareup ku suku salila percobaan, pikeun nyegah turbulensi aliran hawa disababkeun ku gerakan panangan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Unduh:Class-II-B2-Biological-Safety-Cabinet01 Kabinet Kasalametan Biologis Kelas II B2

    Class-II-B2-Biological-Safety-Cabinet01

    Produk patali