Teater Operasi beresih

Teater Operasi beresih

1. Nyegah polutan di luar asup ka kamar operasi

2. Ngabersihkeun hawa anu ngalir ka kamar operasi

3. Ngajaga kaayaan tekanan positif

4. Gancang tur éféktif nyapekeun polusi katuhu jero kamar

5. Ngadalikeun polutan jeung ngurangan kamungkinan polusi

6. Sterilizing na disinfecting objék jeung pas

7. Geura miceun barang-barang anu kacemar.

Teater Operasi Umum Beresih

Teater Operasi Umum Bersih kanggo bedah umum (teu kalebet bedah Kelas A), operasi ginekologi, jsb.

Konsentrasi Rata-rata Maksimum Baktéri Patempatan: 75~150/m³

Purifikasi hawa: Kelas 10.000

Hawa dimurnikeun ku saringan primér, sedeng jeung HEPA dina runtuyan ngalir ngaliwatan outlet di siling kana téater operasi jeung hawa bersih dimurnikeun tekenan hawa tercemar kaluar outlet, pikeun mastikeun téater tetep beresih.

Teater Operasi Aliran Laminar ngadopsi téknologi pamurnian hawa pikeun ngatur rupa-rupa sareng ngubaran polusi mikrobiologis, tujuanana pikeun mastikeun kabersihan rohangan cocog pikeun sagala rupa operasi sareng nyayogikeun kaayaan operasi anu bersih sareng nyaman kalayan suhu sareng kalembaban anu pas.

COT4 COT2 COT3

Clean Operating Theater