Instrumén Klinis&Analitik

  • Fluorescent Quantitative Detection System  PCR machine

    Mesin PCR Sistem Deteksi Kuantitatif Fluoresensi

    PCR sacara real-time dianggo pikeun sénsitip, deteksi khusus sareng kuantifikasi target asam nukléat.Kami parantos ngembangkeun algoritma desain assay anu kuat, bupati qPCR anu dioptimalkeun, parangkat lunak analisis data intuitif, sareng instrumentasi anu fleksibel pikeun ngabantosan kakuatan qPCR dina sakumpulan aplikasi anu beunghar sareng rupa-rupa.Jelajahi solusi anu kuat pikeun panalungtikan dumasar PCR anjeun.

  • OLABO Laboratory Horizontal/Vertical Electrophoresis Power Supply

    Laboratorium OLABO Horizontal / Vertikal Éléktroforésis Power Supply

    BG-Power300 tiasa nyayogikeun kakuatan pikeun éléktroforésis asam nukléat horizontal sareng sistem éléktroforésis nangtung leutik.Éléktroforésis tiasa dijalankeun ku tegangan konstan, arus atanapi kakuatan.
    Bisa nyadiakeun kakuatan diperlukeun pikeun BG-verMINI mini Sistim Éléktroforésis nangtung, BG-sub runtuyan Sistim Éléktroforésis horizontal, BG-verBLOT mini tank mindahkeun nangtung sarta sistem éléktroforésis pakait parusahaan lianna.

  • OLABO China Tissue Embedding Center &Cooling Plate

    OLABO Cina Tissue Embedding Center & Cooling Plate

    Mesin embedding parafin mangrupikeun jinis alat anu nyelapkeun blok lilin jaringan tina awak manusa atanapi spésimén sato sareng pepelakan saatos dehidrasi sareng immersion lilin pikeun diagnosis histologis atanapi panalungtikan saatos nyiksikan.Ieu cocog pikeun akademi médis, departemén Patologi rumah sakit, lembaga panalungtikan médis, unit panalungtikan sato jeung tutuwuhan jeung departemén nguji dahareun.

  • Disposable Virus Sampling Tube Kit

    Kit Tube Sampling Virus Disposable

    Dina kaayaan wabah ayeuna, pangumpulan sampel virus mangrupikeun bagian penting tina deteksi virus.Tabung sampling virus pamakean tunggal tiasa ngumpulkeun, ngangkut, nganonaktipkeun sareng nyimpen conto virus tina bagian khusus awak manusa. (Teu Sadia di AS)

     

  • Nucleic Acid Extraction Kit

    Kit ékstraksi asam nukléat

    Manik-manik magnét sareng sistem panyangga kalayan éfék pamisahan anu unik tiasa dianggo pikeun ékstrak DNA / RNA viral-purity luhur tina conto gancang, sénsitip sareng éfisién.asam nukléat nu sasari jeung dimurnikeun bisa dipaké dina sagala rupa percobaan hilir umum kayaning nyerna pangwatesan, transkripsi sabalikna, PCR, RT-PCR, Southernblot, jsb. Lingkup aplikasi: ékstraksi gancang DNA viral atawa RNA tina plasma, sérum, cikiih, ascites, cairan kultur sél, supernatant, sareng cairan awak bébas sél.

  • OLABO Automatic Nucleic Acid Extraction System

    Sistem Ekstraksi Asam Nukléat Otomatis OLABO

    BK-AutoHS96 Sistem Ekstraksi Asam Nukléat Otomatis mangrupikeun alat-alat throughput tinggi otomatis kalayan tambahan sampel otomatis, ékstraksi asam nukléat sareng konfigurasi sistem PCR.Kalawan réagen ékstraksi manik magnét, éta cocog pikeun ékstraksi asam nukléat otomatis tur purifikasi 1-96 sampel klinis rupa-rupa.Fungsi penanganan cair otomatis fléksibel akurat bisa ngalengkepan loading sampel sarta distribusi réagen nurutkeun sarat.Desain software humanized, operasi basajan, euweuh léngkah manual, greatly ngaronjatkeun efisiensi gawé.

  • OLABO PCR Thermal Cycler

    OLABO PCR Thermal Cycler

    The cycler termal nyaéta alat anu ngalakukeun amplifikasi asam nukléat ku réaksi ranté polimérase.Utamina dianggo dina lembaga Médis, laboratorium uji amplifikasi gén klinis anu nyumponan sarat, lembaga panalungtikan ilmiah, paguron luhur, jsb.

  • OLABO PCR Laboratory Auto VTM Capping Screw Machine

    OLABO PCR Laboratorium Otomatis VTM Mesin Screw Capping

    Departemén Laboratorium Departemén Klinis Departemén Darurat
    departemén muriang lembaga kaséhatan primér pihak katilu laboratorium nguji médis puseur kontrol kasakit, stasiun nguji, jsb.

  • Lab Using Auto Nucleic Acid Extraction System BNP96

    Lab Ngagunakeun Auto Nukléat Asam Ekstraksi System BNP96

    BNP96System dioptimalkeun pikeun purifikasi asam nukléat-throughput tinggi - 96 sampel sasari dina waktu kurang ti hiji jam.Merlukeun setelan minimal kalayan bantuan kit réagen tos dieusian, protokol preloaded pikeun rentang lega jenis sampel, sarta panjagaan dek, Sistim BNP96 maximizes produktivitas jeung nyirorot ngurangan penanganan kasalahan.

  • Olabo Automatic Chemiluminescence Immunoassay System

    Olabo Otomatis Chemiluminescence Immunoassay System

    Sistem immunoassay chemiluminescence ngagunakeun téknologi pamisahan partikel magnét, anu ngagunakeun partikel magnét salaku pembawa antibodi, anu tiasa disebarkeun merata dina sistem réaksi fase cair, kalayan laju réaksi anu langkung gancang sareng efisiensi anu langkung luhur.Ngagunakeun métode chemiluminescence énzimatik, sinyal lampu leuwih stabil.Generasi anyar substrat énzimatik, kalayan sensitipitas luhur sareng luminescence langkung gancang.

    Dibandingkeun sareng merek internasional, réagen immunoassay chemiluminescence gaduh konsistensi anu saé, tingkat kabeneran tiasa ngahontal langkung ti 95%, sareng akurasi deteksi tiasa ngahontal CV <2%.

  • Olabo Fluorescent Quantitative Detection System

    Sistem Deteksi Kuantitatif Fluoresensi Olabo

    PCR sacara real-time dianggo pikeun sénsitip, deteksi khusus sareng kuantifikasi target asam nukléat.Kami parantos ngembangkeun algoritma desain assay anu kuat, bupati qPCR anu dioptimalkeun, parangkat lunak analisis data intuitif, sareng instrumentasi anu fleksibel pikeun ngabantosan kakuatan qPCR dina sakumpulan aplikasi anu beunghar sareng rupa-rupa.Jelajahi solusi anu kuat pikeun panalungtikan dumasar qPCR anjeun.

  • Automated Sample Processing System BK-PR48

    Otomatis Sampel Processing System BK-PR48

    Sistem Pengolahan Sampel Otomatis BK-PR48 dilengkepan sistem saringan HEPA mandiri, sareng Sistem Pangolahan Sampel Otomatis BK-PR48 tiasa dianggo sareng kabinet kaamanan biologis.Bisa ngalengkepan tutup tutup muka / nutup, dispensing, proteinase K / tambahan kontrol internal, ngan butuh 16 menit nransper 48 sampel dina hiji waktu, nu mantuan laboratorium gancang ngaronjatkeun kamampuhan deteksi asam nukléat skala badag maranéhanana.

  • OLABO Automatic Nucleic Acid Extraction System BK-HS96

    Sistem Ekstraksi Asam Nukléat Otomatis OLABO BK-HS96

    BK-HS96 mangrupakeun throughput tinggi, sensitipitas tinggi otomatis sasari parabot purifikasi asam nukléat, cocog ékstraksi asam nukléat kit dipaké pikeun otomatis ngalengkepan ékstraksi asam nukléat sampel, fléksibel, hasilna stabil, béaya rendah, dilengkepan alat filtration efisien sarta Gerbang kaamanan. desain, éta éféktif bisa nyingkahan inféksi cross sarta mastikeun kualitas ékstraksi asam nukléat., Ngajamin kualitas asam nukléat.

  • OLABO Nucleic Acid Extraction System/DNA RNA BK-HS32

    Sistem Ekstraksi Asam Nukléat OLABO/DNA RNA BK-HS32

    BK-HS32 mangrupakeun throughput tinggi, sensitipitas tinggi otomatis sasari parabot purifikasi asam nukléat, cocog ékstraksi asam nukléat kit dipaké pikeun otomatis ngalengkepan ékstraksi asam nukléat sampel, fléksibel, hasilna stabil, béaya rendah, dilengkepan alat filtration efisien sarta Gerbang kaamanan. desain, éta éféktif bisa nyingkahan inféksi cross sarta mastikeun kualitas ékstraksi asam nukléat., Ngajamin kualitas asam nukléat.

  • Medical Equipment Portable Elisa Microplate Reader

    Parabot médis portabel Elisa Microplate Reader

    Parameter saluran Ukur Nangtung 8-kanal jalur optik Panjang Gelombang Range 400 ~ 800 nm Filter Standar 405, 450, 492, 630nm saringan baku, panjang gelombang séjén anu pilihan.Cakram saringan ngadukung beban 10 saringan.Maca rentang 0.000~4.000 Abs rentang linier 0.000~3.000 Abs Repeatability of absorbency CV≤1.0% Stabilitas ≤±0.003Abs akurasi absorbency Lamun nilai absorbance nyaeta [0.0 ~ 1.0], kasalahan nyaeta ≤ Ab ± 0. [1.0 ~ 2.0]...
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2