Produk Deteksi Coronavirus

  • SARS-CoV-2 Antigen Test Kit(Colloidal Gold)

    Kit Uji Antigén SARS-CoV-2 (Emas Koloid)

    Deteksi gancang antigen ngarujuk kana aplikasi antibodi khusus protéin nukléokapsid coronavirus anyar dina deteksi langsung patogén dina sampel, hasilna tiasa dianggo salaku bukti langsung tina idéntifikasi awal inféksi patogén atanapi henteu, ngadeteksi gancang (15min) , operasi merenah tina métode deteksi coronavirus Anyar.Skenario anu tiasa dianggo: Kamampuhan deteksi asam nukléat lemah, kamampuan deteksi henteu cekap, sareng tempat-tempat anu peryogi hasil anu penting.Éta parantos seueur dianggo di Éropa, Amérika, Asia, Afrika sareng daérah sanés, sareng sareng uji asam nukléat parantos janten metode deteksi anu penting pikeun nyegah sareng ngontrol wabah COVID-19.

  • OLABO Nucleic Acid Extraction System/DNA RNA BK-HS32

    Sistem Ekstraksi Asam Nukléat OLABO/DNA RNA BK-HS32

    BK-HS32 mangrupakeun throughput tinggi, sensitipitas tinggi otomatis sasari parabot purifikasi asam nukléat, cocog ékstraksi asam nukléat kit dipaké pikeun otomatis ngalengkepan ékstraksi asam nukléat sampel, fléksibel, hasilna stabil, béaya rendah, dilengkepan alat filtration efisien sarta Gerbang kaamanan. desain, éta éféktif bisa nyingkahan inféksi cross sarta mastikeun kualitas ékstraksi asam nukléat., Ngajamin kualitas asam nukléat.

  • BNP Series Nucleic Acid Extractor

    BNP Series Nukléat Asam Extractor

    Ékstrak asam nukléat mangrupikeun produk téknologi tinggi anu ngagunakeun metode manik magnét universal pikeun nimba asam nukléat, sareng gaduh prosés otomatis.
    Cai mibanda kaunggulan akurasi tinggi, laju ékstraksi gancang, hasil stabil, sarta operasi gampang.Ngagunakeun piring 96-sumur jero-sumur dedicated, 1-32 sampel bisa dioperasikeun dina waktos anu sareng.
    Anggo rod magnét dina rak rod magnét kabin ékspérimén pikeun mindahkeun manik magnét kalayan asam nukléat ka béda.
    Dina sumur réagen, hiji leungeun baju aduk sheathed dina lapisan luar rod magnét dipaké pikeun sababaraha kali tur gancang aduk cair sangkan cairan sarta manik magnét seragam dicampurkeun.Saatos lisis sél, adsorption asam nukléat, cuci jeung élusi, asam nukléat-purity tinggi tungtungna diala.