Panyumputan Vaksinasi COVID-19

Ngagunakeun solusi program vaksinasi, Unggal laboratorium mobile boga cukup suplai sarta consumables ondewan beroperasi salila 1 bulan saméméh maranéhna kudu restocked.Unggal lab sélulér ngagaduhan 1 dokter, 3 perawat kadaptar, sareng 9tanaga rojongan médis.Unggal laboratorium tiasa masihan 833 vaksin sadinten sareng dugi ka 25,000 sabulan, damel dugi ka 10 jam sadinten.

Prosés (Staf Médis per Lab)

*OLABO nanggung tanggung jawab pinuh pikeun ngirim sareng ngatur panyebaran vaksin sacara aman sareng leres.Aya henteuarrangements pihak-katilu nyieun tur euweuh mindahkeun nu résiko reureuh.Urang make parabot kelas militér sapanjang kalawan pangluhurnatingkat profesionalisme diturunkeun tina sababaraha dekade pangalaman operasional.
*Solusi program vaksinasi ngagunakeun tanaga médis anu terlatih sareng dilengkepan sareng ngajamin akuisisi, transportasi,pangiriman, sareng neundeun vaksin pikeun COVID-19 atanapi panyakit anu tiasa dicegah ku vaksin.
*Ieu mangrupikeun modul 12 méter kalayan AC, kulkas, freezer, lampu, meja, PPE sareng sadaya fasilitas anu dipikabutuh pikeun ngoperasikeun a.laboratorium médis suksés tur bersih.Unggal lab téh pinuh fungsi kalawan cai bersih, kamar mandi a, wc sarta bisa plugged kana kakuatansumber, ngajalankeun on generator atawa beroperasi sagemblengna kaluar grid kalawan surya.
* Ieu kalebet jaringan IT anu komprehensif sareng tiasa nyitak kartu vaksinasi anu cocog pikeun individu.

spésifikasi

EXTERIOR - Wadah ISO Standar 40' HC - Wadah baja angkutan laut.
* INTERIOR - 25mm panel baja rengse Anti Baktéri jeung wol batu (20mm).
* Insulasi - 50mm Rock Wol insulasi + 25mm Air Gap + Rock Wol insulated panel baja.
* DIMENSI – Luar - (Panjang) 12.159 x (Rubak) 2.438 x (Jangkungna) 2.684
Batin - (Panjang) 11.871 x (Rubak) 2.158 x (Jangkungna) 2.200
* KAMAR BUSUH / MANDI - Kamar mandi lengkep - Toilet & Toilet
* ELEKTRONIK - Komputer Laptop sareng parangkat lunak Microsoft 365 sareng Printer Laser anu tiasa nyitak kartu vaksin.
* FURNITUR & CAHAYA - Meja Kantor sareng laci file, Kursi, Bangku sareng Lampu Ujian sareng Gunung Siram LED Overhead.
* Jandela jeung panto - Low-E Kaca Dua-Jandela Insulated Windows - Insulated Seuneu-Buktina 1/2 Lite Steel Door kalawan pigura dilas.
* FREEZER & Kulkas - Hiji Freezer sanggup -70F sareng dua Médis Kaca Door Kulkas sanggup 33F ka 50F.
* HVAC - LG siling kaset 3-Zona System - 24.000 BTU outdoor - 7k + 7k + 7k jero rohangan - 21,7 SEER.
* LANTAI - Lantai Anti Baktéri - Tile VCT Dekoratif.
* Kontrol konstan suhu jero ruangan sareng kalembaban sadaya waktos (sistem kontrol tekanan otomatis calakan +/-).
* Lengkep meungpeuk virus sareng tetesan kalayan tekanan positip di daérah staf médis sareng FFU di daérah pamariksaan.
* Hormat alus teuing pikeun gema (Enol émisi sanyawa organik volatile).
* Hemat énergi anu luhur dina pangaruh per lab sistem.
* Precision High jeung produk kualitas ku produksi masal otomatis tutuwuhan.
* Résistansi korosi sareng umur jasa panjang (leuwih 70 taun, laporan MIT).
* 100% Pabrik-Diproduksi teras gampang dipasang dina situs
* Résistansi korosi sareng umur jasa panjang (langkung ti 70 taun, laporan MIT)
内部
1
2
Kontak OLABO pikeun leuwih lengkep.