Disinfeksi & Sterilisasi

  • Vertical Cabinet Type Air Disinfector

    Disinfector hawa Tipe Kabinet nangtung

    Ieu cocog pikeun disinfection hawa indoor dinamis di kelas II, III jeung IV lingkungan rumah sakit, kulawarga, sakola, perpustakaan, stasiun getih.Pabrik dahareun jeung inuman, pabrik farmasi, catering jeung tempat umum lianna.

  • OLABO Manufacturer UV Air Sterilizer

    Produsén OLABO UV Air Sterilizer

    Ieu cocog pikeun disinfection hawa indoor dinamis di kelas II, III jeung IV lingkungan rumah sakit, kulawarga, sakola, perpustakaan, stasiun getih.Pabrik dahareun jeung inuman, pabrik farmasi, catering jeung tempat umum lianna.

  • OLABO Manufacturer Infrared Sterilizer For Lab

    OLABO Produsén Infrabeureum Sterilizer Pikeun Lab

    Sterilizer Infrabeureum ngadopsi metode sterilisasi énergi termal infra red, operasi gampang, teu aya polusi lingkungan, aman sareng merenah, sareng tiasa ngagentos lampu alkohol.

  • OLABO Manufacturer Mobile UV Air Sterilizer

    OLABO Produsén Mobile UV Air Sterilizer

    Ieu cocog pikeun disinfection hawa indoor dinamis di kelas II, III jeung IV lingkungan rumah sakit, kulawarga, sakola, perpustakaan, stasiun getih.Pabrik dahareun jeung inuman, pabrik farmasi, catering jeung tempat umum lianna.

  • Horizontal Autoclave BKQ-Z150/200/300H

    Horizontal Autoclave BKQ-Z150 / 200 / 300H

    Pulsa vakum autoclave extracts vakum sarta ngeusi uap kana kamar sterilization pikeun sababaraha kali sangkan kamar sterilization ngahontal gelar vakum tangtu, lajeng ngeusi uap jenuh pikeun ngahontal tekanan set jeung hawa, ku kituna pikeun ngahontal tujuan sterilization tina. zat sterilized.

  • OLABO Ultraviolet Sterilization Lamp Disinfection Trolley

    OLABO Ultraviolet Sterilization Lampu Disinfection Trolley

    Ieu utamana dipaké pikeun disinfection permukaan objék di tempat umum kayaning perlakuan médis, sanitasi, kulawarga, TK, réstoran.Ogé cocog pikeun manufaktur pangan, pabrik, peternakan, industri beternak jangjangan, Unit panalungtikan baktéri, industri farmasi, jsb.

  • Plasma Air Sterilizer(Wall Mounted)

    Sterilizer Udara Plasma (Dipasang di Tembok)

    Éta cocog pikeun kamar operasi umum, kamar pangiriman, bangsal getih, bangsal kaduruk, bangsal isolasi pelindung, unit perawatan intensif, puseur suplai disinfection, puseur dialisis intensif, kamar ujian, kamar perlakuan, konsultasi kasakit tepa.

  • Olabo Manufacture Wall-mounted UV Air Sterilizer

    Olabo Pabrik témbok-dipasang UV Air Sterilizer

    Ieu cocog pikeun disinfection hawa indoor dinamis di kelas II, III jeung IV lingkungan rumah sakit, kayaning kamar operasi, kamar pangiriman, kamar isolasi pelindung umum, suplai kamar aréa steril, bangsal kaduruk, Unit perawatan intensif ICU, bangsal murangkalih, kamar suntik. , ruang gawat darurat, laboratorium jeung sajabana.Ogé lumaku pikeun imah, sakola, perpustakaan, stasiun getih, pabrik dahareun jeung inuman, pabrik farmasi, pabrik produk Saniter, pabrik éléktronika, kebon, gudang, bank, panti jompo, museum, arsip, réstoran jeung tempat umum lianna.

  • OLABO Wholesale Medical Supplies Sterilizing Disinfection Cabinet

    OLABO Borongan Médis Supplies Sterilizing Disinfection Kabinet

    Kabinét sterilisasi UV ozon tiasa ngasterilkeun alat-alat di handap ieu anu henteu tahan kana suhu anu luhur: gelas enamel gelas, plastik, keramik, mesin sareng alat, suplai produksi, mata uang, lawon non-anyaman, kertas komposit, kotak bungkusan, kantong bungkusan, alat-alat. , meresihan panerapan, kapang, tableware, wadahna, anduk, pakean gawe, pakean, sapatu, bahan bungkusan, bahan baku, objék padet.Éta cocog pikeun bank, hotél, réstoran, sakola, bengkel produksi kalayan syarat higienis, tempat umum anu kedah disterilisasi, sareng kamar kulawarga.

     

  • OLABO 45L/60L/80L High Capacity Table Top Autoclave Class B Series

    OLABO 45L / 60L / 80L Kapasitas High Table Top Autoclave Kelas B Series

    Salaku jinis sterilizer tekanan tinggi, butuh uap salaku medium sterilisasi anu gancang, aman sareng ekonomis.

    Éta umum dianggo di lembaga perawatan kaséhatan médis atanapi lembaga R&D pikeun ngadamel sterilisasi pikeun dibungkus atanapi henteu dibungkus

    alat, lawon, utensils, medium budaya, cairan unsealed, jsb.

  • Mobile UV Air Sterilizer

    Sterilizer hawa UV mobile


    Aplikasi

    Ieu cocog pikeun disinfection hawa indoor dinamis di kelas II, III jeung IV lingkungan rumah sakit, kulawarga, sakola, perpustakaan, stasiun getih.Pabrik dahareun jeung inuman, pabrik farmasi, catering jeung tempat umum lianna.

  • Atomizing Disinfection Robot

    Robot Disinféksi Atomizing

    Robot disinféksi atomisasi nyaéta ku cara gancang atomisasi disinféktan sareng sacara otomatis nyemprot kana daérah disinfeksi supados hawa dimurnikeun sacara efektif.

  • Table Top Autoclave Class B Series

    Méja Top Autoclave Kelas B Series

    BKMZA séri sterilizer nyaéta suhu luhur otomatis tur tekanan gancang sterilizer nu gawéna kalayan uap salaku sedeng.Ieu bisa loba dipaké dina departemén stomatology na ophthalmology, kamar operasi, kamar suplai, kamar dialysis sarta lembaga médis séjén.

  • OLABO Manufacturer High Pressure Sterilizer For   PCR Lab

    Produsén OLABO Sterilizer Tekanan Tinggi Pikeun Lab PCR

    Autoclave nangtung utamana dipaké di rumah sakit, laboratorium, paguron luhur jeung institutes séjén dimana pamaké kudu sterilize hawa-lalawanan padet tur cair.

  • OLABO Manufacturer Lab Vertical Autoclave For PCR Lab

    OLABO Produsén Lab nangtung Autoclave Pikeun PCR Lab

    Autoclave nangtung ieu khusus dirancang pikeun sterilisasi cair sareng tuangeun di laboratorium, farmasi sareng pabrik pangan.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2