Topeng raray disposable

  • OLABO Disposable Face Mask

    Topeng raray OLABO

    Hal ieu loba dipaké di lingkungan biasa, pikeun meungpeuk sungut jeung rongga nasal ti exhaling atawa nyemprot polutan ku nutupan sungut pamaké, irung jeung rahang.