Kit Tube Sampling Virus Disposable

  • Disposable Virus Sampling Tube Kit

    Kit Tube Sampling Virus Disposable

    Dina kaayaan wabah ayeuna, pangumpulan sampel virus mangrupikeun bagian penting tina deteksi virus.Tabung sampling virus pamakean tunggal tiasa ngumpulkeun, ngangkut, nganonaktipkeun sareng nyimpen conto virus tina bagian khusus awak manusa. (Teu Sadia di AS)