Éléktroforésis

  • OLABO Laboratory Horizontal/Vertical Electrophoresis Power Supply

    Laboratorium OLABO Horizontal / Vertikal Éléktroforésis Power Supply

    BG-Power300 tiasa nyayogikeun kakuatan pikeun éléktroforésis asam nukléat horizontal sareng sistem éléktroforésis nangtung leutik.Éléktroforésis tiasa dijalankeun ku tegangan konstan, arus atanapi kakuatan.
    Bisa nyadiakeun kakuatan diperlukeun pikeun BG-verMINI mini Sistim Éléktroforésis nangtung, BG-sub runtuyan Sistim Éléktroforésis horizontal, BG-verBLOT mini tank mindahkeun nangtung sarta sistem éléktroforésis pakait parusahaan lianna.