ELISA

  • Medical Equipment Portable Elisa Microplate Reader

    Parabot médis portabel Elisa Microplate Reader

    Parameter saluran Ukur Nangtung 8-kanal jalur optik Panjang Gelombang Range 400 ~ 800 nm Filter Standar 405, 450, 492, 630nm saringan baku, panjang gelombang séjén anu pilihan.Cakram saringan ngadukung beban 10 saringan.Maca rentang 0.000~4.000 Abs rentang linier 0.000~3.000 Abs Repeatability of absorbency CV≤1.0% Stabilitas ≤±0.003Abs akurasi absorbency Lamun nilai absorbance nyaeta [0.0 ~ 1.0], kasalahan nyaeta ≤ Ab ± 0. [1.0 ~ 2.0]...
  • OLABO Medical Elisa Microplate Washer for Lab

    OLABO Médis Elisa Microplate Washer pikeun Lab

    The washer microplate mangrupakeun alat médis husus dipaké pikeun meresihan microplate, sarta eta umumna dipaké ditéang jeung maca microplate.Ieu utamana dipaké pikeun ngabersihan sababaraha résidu sanggeus deteksi plat ELISA, kukituna ngurangan kasalahan disababkeun ku résidu dina prosés deteksi saterusna.Geus loba dipaké dina meresihan pelat énzim-dilabélan di rumah sakit, stasiun getih, sanitasi jeung stasiun pencegahan wabah, pabrik réagen, sarta laboratorium panalungtikan.