FAQs

Q: Naha anjeun perusahaan dagang atanapi produsén?
A: Kami pabrik profésional pakakas lab jeung urang boga pabrik urang sorangan.
Sareng kami nampi jasa OEM, kami gaduh langkung ti 10 taun pangalaman OEM.

Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?
A: Umumna éta dina 7 poé gawé sanggeus narima 100% pembayaran lamun barang aya di stock.Atawa éta 15 poé gawé lamun barang teu di stock, gumantung kana kuantitas urutan.

Q: Dupi anjeun nyadiakeun sampel?Éta gratis?
A: Sumuhun, urang bisa nawiskeun sampel.Tempo nilai luhur produk urang, sampel teu gratis, tapi kami bakal masihan anjeun harga pangalusna kami kaasup ongkos pengiriman barang.

Q: Kumaha ngeunaan istilah pembayaran OLABO?
A: T/T & L/C

Q: Kumaha ngeunaan validitas OLABO tina cutatan?
A: Biasana 15 poé salaku angkutan barang pengiriman barang jeung Nilai tukeur bisa fluctuant.

Q: Kumaha ngeunaan pakét?
A: Gelembung pilem + Kapas + Standar ekspor kasus kai.

Q: Kumaha mariksa barang?
A: Produk bakal dipariksa ku frist staf QC urang, lajeng manajer proejct urang.Klién tiasa sumping sareng pariksa nyalira atanapicek pihak katilu geus sadia.