Sistem Deteksi Kuantitatif Fluoresensi

  • Olabo Fluorescent Quantitative Detection System

    Sistem Deteksi Kuantitatif Fluoresensi Olabo

    PCR sacara real-time dianggo pikeun sénsitip, deteksi khusus sareng kuantifikasi target asam nukléat.Kami parantos ngembangkeun algoritma desain assay anu kuat, bupati qPCR anu dioptimalkeun, parangkat lunak analisis data intuitif, sareng instrumentasi anu fleksibel pikeun ngabantosan kakuatan qPCR dina sakumpulan aplikasi anu beunghar sareng rupa-rupa.Jelajahi solusi anu kuat pikeun panalungtikan dumasar qPCR anjeun.