Laboratorium HIV

Laboratorium HIV nyaéta laboratorium tés antibodi HIV.Éta tiasa dibagi kana laboratorium saringan HIV sareng laboratorium idéntifikasi HIV.

Syarat Instalasi:
1. Rohangan instalasi minimum pikeun Laboratorium HIV nyaéta 6,0 * 4,2 * 3,4 m (L*W*H).
2. Lantai kudu datar kalawan avariance kirang ti 5mm / 2m.
3. Persiapan situs awal kedah kalebet:
1) Wiring pikeun 220 V / 110V, 50Hz, 20KW
2) Sambungan pipa pikeun cai sareng solokan
3) Sambungan pikeun jaringan sareng kabel telepon

HIV Laboratory1
HIV Laboratory

laboratorium HIV

1. Laboratorium dedicated dibagi kana wewengkon bersih, wewengkon semi-kacemar, sarta wewengkon kacemar, kalawan tanda jelas tur spasi operasi cukup.

2. Tembok laboratorium, lantai, sareng bahan countertop kedah tahan asam, tahan alkali, gampang dibersihkeun sareng disinfect, sareng teu aya bocor cairan.Kudu aya anti reungit, anti laleur, anti mouse jeung parabot lianna di rohangan.

3. Lampu ultraviolet kudu dipasang dina platform inspeksi.

4. Dilengkepan ubar disinfection, alat disinfection jeung alat.

5. Dilengkepan pedal suku atawa alat cai sensor, dilengkepan alat cuci panon, cukup sarung disposable, masker, pakean isolasi jeung kacamata pelindung.

6. Wewengkon (kamar) beberesih dilengkepan ku fasilitas pikeun neundeun baju jeung perlengkapan arloji pribadi;lamun kaayaan ngidinan, parabot mandi husus bisa dipasang.

7. Laboratorium kudu dilengkepan parabot hawa konstan, sarta kamar kudu diteundeun dina 20 ° C-25 ° C.