Inkubator

  • Mould Incubator

    Inkubator kapang

    runtuyan produk ieu loba dipaké dina médis sarta kaséhatan, pencegahan sarta inspeksi wabah, biopharmaceuticals, panalungtikan peternakan, panyalindungan lingkungan, panalungtikan ilmiah tatanén jeung widang lianna.

  • OLABO Medicine Stability Test Chamber

    OLABO Kedokteran Stabilitas Test Chamber

    Alat-alat ieu nyayogikeun lingkungan anu stabil dina suhu, kalembaban sareng katerangan pikeun évaluasi invalidasi ubar industri Farmasi.Éta diterapkeun dina uji nyepetkeun ubar, uji pertumbuhan, uji kalembaban anu luhur sareng uji iluminasi anu luhur.

  • Mould Incubator

    Inkubator kapang

    runtuyan produk ieu loba dipaké dina médis sarta kaséhatan, pencegahan sarta inspeksi wabah, bio-farmasi, panalungtikan peternakan, panyalindungan lingkungan, panalungtikan ilmiah tatanén jeung widang lianna.

  • OLABO Laboratory Heating Metal Dry Bath Incubator

    OLABO Laboratorium Pemanasan Metal Garing Mandi Incubator

    Mandi garing tiasa seueur dianggo dina pelestarian sareng réaksi sampel, amplifikasi DNA sareng éléktroforésis predenaturasi, koagulasi sérum sareng conto biokimia sanés tina prosés inkubasi suhu konstan.Nurutkeun kana ukuran tina tube test bisa dilengkepan liang béda ngaliwatan blok pemanasan, tabung test pemanasan hawa konstan.

  • Constant-Temperature Incubator for Lab and Hospital

    Incubator Suhu Konstan pikeun Lab sareng Rumah Sakit

    Inkubator suhu konstan cocog pikeun percobaan budidaya mikroorganisme sareng baktéri dina industri industri sareng pertambangan, pamrosésan pangan, biokimia, tatanén, biologi sareng ubar.

  • PCR Laboratory Metal Dry Bath Incubator for Lab

    PCR Laboratorium Metal Garing Mandi Incubator pikeun Lab

    OLB-DH300 nyaeta microprocessor dikawasa Mandi Incubator garing.Gantina alat mandi cai tradisional, sedeng panas-ngalaksanakeun nyaéta alumium purity tinggi.Suhu anu dipikahoyong gampang disetél nganggo kenop panah dina panel kontrol anu sloped bari nilaina dipidangkeun dina tampilan digital anu ageung.Teu perlu mariksa térmométer sareng nyaluyukeun suhu.Fitur calibration pamaké ngamungkinkeun pikeun calibration gampang pikeun di imah standar lamun diperlukeun.
    Produk ieu tiasa seueur dianggo dina pelestarian sareng réaksi sampel, amplifikasi DNA, denaturasi éléktroforésis sareng solidifikasi sérum, jsb.

  • OLABO Microbial Constant Temperature Incubator

    Inkubator Suhu Konstan Mikroba OLABO

    Incubator suhu konstan mikroba cocog pikeun panyalindungan lingkungan, tatanén sareng peternakan, pamariksaan ubar, produk akuatik sareng panalungtikan ilmiah sanés, laboratorium kuliah sareng departemén produksi.

  • Low Temperature CO2 Incubator

    Incubator CO2 Suhu Rendah

    Karbon dioksida (CO2) incubators nyadiakeun kaayaan tumuwuh optimal sarta pencegahan kontaminasi pikeun cultures sél berharga.OLABO nyadiakeun rupa-rupa incubators CO2, mimitian ti kapasitas leutik sarta volume ka kabinet kapasitas skala badag.Sadaya inkubator CO2 didamel nganggo sistem Jaket Cai sareng Jaket Udara anu dipaténkeun, anu ngaminimalkeun résiko kondensasi ayeuna sareng ka hareup.

  • OLABO Factory Price Small Capacity CO2 Incubator

    Harga Pabrik OLABO Kapasitas Leutik CO2 Incubator

    Karbon dioksida (CO2) incubator nyadiakeun kaayaan tumuwuh optimal sarta pencegahan kontaminasi pikeun kultur sél berharga.Sadaya inkubator CO2 didamel nganggo sistem Jaket Cai sareng Jaket Udara anu dipaténkeun, anu ngaminimalkeun résiko kondensasi ayeuna sareng ka hareup.

  • Manufacturer Medical Equipment Constant-Temperature Incubator

    Produsén Médis Equipment Constant-Suhu incubator

    Inkubator suhu konstan cocog pikeun percobaan budidaya mikroorganisme sareng baktéri dina industri industri sareng pertambangan, pamrosésan pangan, biokimia, tatanén, biologi sareng ubar.

  • OLABO Mini Tube Dry Bath Incubator for PCR laboratory

    OLABO Mini Tube Dry Bath Incubator pikeun laboratorium PCR

    Mandi garing tiasa seueur dianggo dina pelestarian sareng réaksi sampel, amplifikasi DNA sareng éléktroforésis predenaturasi, koagulasi sérum sareng conto biokimia sanés tina prosés inkubasi suhu konstan.Nurutkeun kana ukuran tina tube test bisa dilengkepan liang béda ngaliwatan blok pemanasan, tabung test pemanasan hawa konstan.

  • LED Touch Screen Constant Temperature Incubator for Cell culture

    LED Touch Screen Incubator Suhu Konstan pikeun budaya Cell

    Karbon dioksida (CO2) incubator nyadiakeun kaayaan tumuwuh optimal sarta pencegahan kontaminasi pikeun kultur sél berharga.Sadaya inkubator CO2 diwangun kuSistem Jaket Cai sareng Jaket Udara anu dipaténkeun, anu ngaminimalkeun résiko kondensasi ayeuna sareng ka hareup.

  • OLABO China Supplier 50L 80L 160L Digital Display CO2 Incubator

    OLABO Cina Supplier 50L 80L 160L Digital Témbongkeun CO2 Incubator

    Karbon dioksida (CO2) incubator nyadiakeun kaayaan tumuwuh optimal sarta pencegahan kontaminasi pikeun kultur sél berharga.Sadaya inkubator CO2 didamel nganggo sistem Jaket Cai sareng Jaket Udara anu dipaténkeun, anu ngaminimalkeun résiko kondensasi ayeuna sareng ka hareup.