Inkubator Orok

  • OLABO Infant Incubator BK-3201

    OLABO Orok Incubator BK-3201

    Infant Radiant Warmer mangrupikeun salah sahiji alat penting anu dianggo di lembaga médis.Ieu utamana dipaké pikeun budidaya suhu konstan, resuscitation suhu, pangiriman oksigén, nyalametkeun, rumah sakit jeung observasi Orok gering jeung Orok prématur.Hal ieu dianggo di rumah sakit, pusat kurungan, neonatologi, jsb.