Unit Perawatan Intensif (ICU)

Unit Perawatan Intensif (ICU)

Ngaku penderita nalangsara ti engapan, sirkulasi, métabolisme jeung sababaraha gagal organ séjén ti Kedokteran internal, Bedah jeung departemén séjén, ICU museurkeun kana ngalakonan manajemén sakabéh kuat dina engapan, sirkulasi, métabolisme jeung sajabana pikeun penderita.

1. Dina kerangka humanisme, ngamangpaatkeun prestasi tinggi-tech di masarakat modern pikeun ngadegkeun hiji sistem médis efisien sarta gancang, kukituna méré impetus kana ngembangkeun ICU.

2. Ngagunakeun prestasi panalungtikan Ergonomics, Psikologi, Sosiologi jeung élmu wates patali séjén, ngalegaan denotation desain "berorientasi jalma", setelan téori desain humanized dina desain rumah sakit sacara sistematis.

3. Desain bangsal ICU berorientasi Pecople kudu dumasar kana aktivitas psikologis jalma, buit on ciri fisik, dipandu ku kabiasaan ativiy, undestading jalma sagala sarat tina hopital ,saleresna ngawujudkeun rarasaan "di imah".

ICU