OLABO Produsén Lab nangtung Autoclave Pikeun PCR Lab

Katerangan pondok:

Autoclave nangtung ieu khusus dirancang pikeun sterilisasi cair sareng tuangeun di laboratorium, farmasi sareng pabrik pangan.


  • :
  • Rincian produk

    brosur

    Tag produk

    Parameter

    Modél BKQ-B50L BKQ-B75L
    Kapasitas 50L 75L
    Ukuran Chamber (mm) φ386*490 φ386*670
    Bahan Kamer SUS304
    Max Dirancang tekanan 0.28MPa
    Max Dirancang Temp 150 ℃
    Tekanan Gawé 0.22MPa
    Suhu gawé. 80 ℃ -136 ℃
    Temp.Akurasi 0,1 ℃
    Geuning ≤65dB
    Konsumsi kakuatan 5,5KW
    Sasayogian tanaga AC110 / 220V ± 10%, 50 / 60Hz
    Ukuran éksternal (W * D * H) mm 700*610*1100
    Ukuran bungkusan (W * D * H) mm 800*715*1270
    Beurat Net (kg) 140 147

    Fitur

    Printer standar diwangun-di.
    panganteur cai Deionized pikeun supplying generator uap.
    Sistim cooling cai gancang pikeun sterilization efisien sarta aman cair.
    Kalayan jandela pangropéa gancang, bagian-bagian listrik tiasa dilereskeun tanpa ngaleupaskeun panutupna.
    Kontrol mikrokomputer.Suntik cai kontrol pinuh otomatis, naékna suhu, sterilization, knalpot jeung garing.
    Tampilan layar LCD nembongkeun tekanan, suhu, waktos sareng kode kasalahan sareng kurva operasi jsb.
    usik mobile ngadeteksi pikeun mastikeun suhu internal cairan langsung, pikeun mastikeun pangaruh sterilization program cair.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Unduh:Hand-Wheel-Vertical-Brochure1 Autoclave nangtung Lab

    Hand-Wheel-Vertical-Brochure2

    Produk patali