Parabot Laboratorium

  • Water Purifier SCSJ-II-60/80/100L

    Nyucikeun cai SCSJ-II-60/80/100L

    Dirancang husus pikeun laboratorium-precision tinggi.Ion rendah, eusi bahan organik, sumber panas sareng énzim asam nukléat.Proses purifikasi multi-hambalan, sterilisasi UV sareng téknologi ultra-filtrasi.

  • Mould Incubator

    Inkubator kapang

    runtuyan produk ieu loba dipaké dina médis sarta kaséhatan, pencegahan sarta inspeksi wabah, biopharmaceuticals, panalungtikan peternakan, panyalindungan lingkungan, panalungtikan ilmiah tatanén jeung widang lianna.

  • OLABO Factory Price Hospital Bed Manual

    Manual Pesanggrahan Rumah Sakit Harga Pabrik OLABO

    The ranjang dewan dijieunna tina kualitas luhur baja tiis-digulung, punching kabentuk;semprot éléktrostatik dina beungeut cai, anti korosi, gampang clean.The sirah na tungtung ranjang dijieunna tina palastik ABS kualitas luhur, hiji-waktos kabentuk;Kalayan penampilan anu saé sareng pamasangan jinis konci, tiasa nyelapkeun kartu ranjang.

  • OLABO Medicine Stability Test Chamber

    OLABO Kedokteran Stabilitas Test Chamber

    Alat-alat ieu nyayogikeun lingkungan anu stabil dina suhu, kalembaban sareng katerangan pikeun évaluasi invalidasi ubar industri Farmasi.Éta diterapkeun dina uji nyepetkeun ubar, uji pertumbuhan, uji kalembaban anu luhur sareng uji iluminasi anu luhur.

  • Mould Incubator

    Inkubator kapang

    runtuyan produk ieu loba dipaké dina médis sarta kaséhatan, pencegahan sarta inspeksi wabah, bio-farmasi, panalungtikan peternakan, panyalindungan lingkungan, panalungtikan ilmiah tatanén jeung widang lianna.

  • Table Top High Speed Centrifuge Laboratory Centrifuge

    Méja Top High Speed ​​Centrifuge Laboratorium Centrifuge

    Centrifuges desktop-speed tinggi séri TG dianggo pikeun baktéri, présipitasi protéin, ékstraksi asam nukléat, pamisahan komponén subsélular, sareng conto uji klinis dina suhu kamar.pamakéan sakola.

  • OLABO Mini Centrifuge with Composite Rotors Lab Centrifuge

    OLABO Mini Centrifuge kalawan komposit rotors Lab Centrifuge

    Mini Centrifuge adopts konsép design canggih tur téhnologi manufaktur, kalawan penampilan lemes jeung geulis, struktur kompak tur stabil, desain ramah-pamaké, kalawan fungsi flipopen switch, sarta eureun otomatis nalika panutup dibuka; The dirobah mini centrifuge cocog pisan pikeun filtration microtube. sarta centrifugation gancang , separation sél getih Micro, pamrosésan sampel mikroba, centrifugation partisi percobaan PCR, ngahulag nongkrong cair dina témbok tina tube centrifuge, éta pilihan kahiji pikeun ngolah bets leutik sampel centrifugal.

  • OLABO Laboratory Heating Metal Dry Bath Incubator

    OLABO Laboratorium Pemanasan Metal Garing Mandi Incubator

    Mandi garing tiasa seueur dianggo dina pelestarian sareng réaksi sampel, amplifikasi DNA sareng éléktroforésis predenaturasi, koagulasi sérum sareng conto biokimia sanés tina prosés inkubasi suhu konstan.Nurutkeun kana ukuran tina tube test bisa dilengkepan liang béda ngaliwatan blok pemanasan, tabung test pemanasan hawa konstan.

  • Constant-Temperature Incubator for Lab and Hospital

    Incubator Suhu Konstan pikeun Lab sareng Rumah Sakit

    Inkubator suhu konstan cocog pikeun percobaan budidaya mikroorganisme sareng baktéri dina industri industri sareng pertambangan, pamrosésan pangan, biokimia, tatanén, biologi sareng ubar.

  • OLABO Medical Dental Plastic Sealing Machine for Hospital

    OLABO Médis Dental Plastik Mesin Sealing pikeun Rumah Sakit

    Mesin segel médis, séri MY100 otomatis tiasa dianggo pikeun kantong kertas-plastik nttinuous, kantong kertas-plastik 3D sareng kantong kertas-kertas sealing.Prosés sealing nyayogikeun syarat-syarat terilisasi uap suhu luhur, sterilisasi étiléna oksida suhu rendah, hidrogén péroxida plasma plasma. sterilisasi sareng sterilisasi radiasi.

  • PCR Laboratory Metal Dry Bath Incubator for Lab

    PCR Laboratorium Metal Garing Mandi Incubator pikeun Lab

    OLB-DH300 nyaeta microprocessor dikawasa Mandi Incubator garing.Gantina alat mandi cai tradisional, sedeng panas-ngalaksanakeun nyaéta alumium purity tinggi.Suhu anu dipikahoyong gampang disetél nganggo kenop panah dina panel kontrol anu sloped bari nilaina dipidangkeun dina tampilan digital anu ageung.Teu perlu mariksa térmométer sareng nyaluyukeun suhu.Fitur calibration pamaké ngamungkinkeun pikeun calibration gampang pikeun di imah standar lamun diperlukeun.
    Produk ieu tiasa seueur dianggo dina pelestarian sareng réaksi sampel, amplifikasi DNA, denaturasi éléktroforésis sareng solidifikasi sérum, jsb.

  • China Manufacturer Multi-position Magnetic Stirrer

    Cina Produsén Multi-posisi Magnetic Stirrer

    Pengaduk magnét mangrupikeun detektor analitik anu cocog pikeun pemanasan cair sareng aduk, khusus dina régulasi otomatis termostatik.Kalayan motor DC brushless, éta gaduh seueur kauntungan, sapertos sora anu langkung handap, gangguan mékanis kirang sareng waktos anu stabil.Bar stirrer didamel tina telflon sareng alnico kualitas luhur, janten tahan panas, tahan abrasive, anti korosi kalayan aduk gancang.Éta ogé éfisién pikeun nyampur sareng aduk cairan dina wadah kedap udara.

  • Variable Speed Industrial Peristaltic Pump With Display

    Variabel Speed ​​Industrial Peristaltic Pompa Jeung Tampilan

    Pompa peristaltik LAB ieu tiasa dipasang sababaraha jinis sirah pompa peristaltik, séri YZ, séri DG jsb.

  • OLABO Filling Peristaltic Pump Liquid Dispensing Peristaltic Pump

    OLABO Ngeusian Pompa Peristaltik Cairan Dispensing Pompa Peristaltik

    Pompa peristaltik LAB ieu tiasa dipasang sababaraha jinis sirah pompa peristaltik, séri YZ, séri DG jsb.

  • OLABO Lab Digital Thermostatic Water Bath

    OLABO Lab Digital Thermostatic Cai Mandi

    Digital Water Bath Pot ieu loba dipaké pikeun cai mandi pemanasan suhu jeung test suhu, anu séjén nyaéta biologi, genetika, virus, produk akuatik, panyalindungan lingkungan, ubar, kaséhatan, laboratorium biokimia, kamar analisa, atikan panalungtikan ilmiah parabot diperlukeun.