Pengaduk Magnét

  • China Manufacturer Multi-position Magnetic Stirrer

    Cina Produsén Multi-posisi Magnetic Stirrer

    Pengaduk magnét mangrupikeun detektor analitik anu cocog pikeun pemanasan cair sareng aduk, khusus dina régulasi otomatis termostatik.Kalayan motor DC brushless, éta gaduh seueur kauntungan, sapertos sora anu langkung handap, gangguan mékanis kirang sareng waktos anu stabil.Bar stirrer didamel tina telflon sareng alnico kualitas luhur, janten tahan panas, tahan abrasive, anti korosi kalayan aduk gancang.Éta ogé éfisién pikeun nyampur sareng aduk cairan dina wadah kedap udara.

  • OLABO Hot Plate Magnetic Stirrer with CE

    OLABO Hot Plate Magnetic Stirrer kalawan CE

    Pengaduk magnét mangrupikeun detektor analitik anu cocog pikeun pemanasan cair sareng aduk, khusus dina régulasi otomatis termostatik.