Kamar Beresih Manufaktur

Kelas 1.000 Manufaktur Kamar Bersih

Syarat spésifikasi primér:
1. Laju Parobahan hawa: 15 ~ 25 / h,
2. Bedana tekenan: Bengkel utama pikeun padeukeut rooms≥5Pa.
3. Suhu: Usum tiis: > 16 ℃ ± 2 ℃
Usum panas: <26 ℃ ± 2 ℃
4. Kalembaban relatif: 5 ~ 65% (RH)
5. Noise: ≤65dB(A)
6. Suplemén hawa anyar: 20% ~ 30% tina total suplai hawa
7. katerangan: ≥300Lux

clean room

clean room2

 

Kelas 100.000 Manufaktur Kamar Bersih

Sistim AC kudu diwangun ku tilu-tingkat filtration hawa: efisiensi primér, efisiensi tengah jeung filtration efisiensi tinggi, securing yén aliran hawa bersih kana kamar jeung éncér hawa tercemar jero rohangan.
10000

Kelas 100,000 Kamar Bersih ngadopsi ukuran ieu:

1. Sistim AC kudu diwangun ku filtration hawa tilu-tingkat: efisiensi primér, efisiensi tengah jeung filtration efisiensi tinggi, securing yén aliran hawa bersih kana kamar tur éncér hawa ecemar di jero rohangan.

2. Tekanan jero rohangan kudu dijaga pikeun nyegah gangguan hawa luar.kamar bersih industri umum merlukeun dfference tekanan 5 ~ 10Pa antara indoor na outdoor.

3. Amplop wangunan kudu tina tightness hawa alus.Beungeutna lemes, teu lebu sareng kedap hawa.

Bengkel Produksi Reagen Kelas 10.000

Thermostatic na Humidistatic unit hawa dimurnikeun mastikeun lingkungan produksi meets sarat baku, kadali jauh jeung tampilan real-time anu merenah pikeun ngawas lingkungan produksi.Desain modul hemat energi bisa leuwih éféktif ngurangan biaya produksi.

37 3 31 32 34 36