Médis Sealing Mesin

  • OLABO Medical Dental Plastic Sealing Machine for Hospital

    OLABO Médis Dental Plastik Mesin Sealing pikeun Rumah Sakit

    Mesin segel médis, séri MY100 otomatis tiasa dianggo pikeun kantong kertas-plastik nttinuous, kantong kertas-plastik 3D sareng kantong kertas-kertas sealing.Prosés sealing nyayogikeun syarat-syarat terilisasi uap suhu luhur, sterilisasi étiléna oksida suhu rendah, hidrogén péroxida plasma plasma. sterilisasi sareng sterilisasi radiasi.