Mikrotom

  • OLABO TOP sales Manual Rotary Microtome

    OLABO TOP jualan Manual Rotary Microtome

    Microtomes usaha Rotary ieu dilengkepan rel pituduh roller diimpor jeung screws roller-precision tinggi.Ieu mangrupikeun alat anu cocog pikeun dianggo dina histologi kusabab desain ergonomisna, struktur kompak, precision tinggi, sareng kinerja anu stabil sareng dipercaya.