Mobile PCR Laboratorium

Laboratorium kamar PCR mobile nyumponan sarat BSL-2 médis anu ditingkatkeunlaboratorium, kacida terpadu jeung cai, listrik, HVAC jeung alat-alat sejen, sarta dilengkepan instrumen diperlukeun pikeun experiment.It adopts formulir modular pabrik a set lengkep.
pcr
Parameter téknis laboratorium chamber PCR mobile
1
2
4
Kami nyayogikeun solusi pikeun laboratorium mobile PCR, angkutan darat sareng laut, petunjuk instalasi, hubungi kami kanggo inpormasi anu langkung lengkep