Warta

  • How to Achieve Sustainable Development of Laboratory?

    Kumaha Ngahontal Pangwangunan Laboratorium Sustainable?

    Mangpaat plastik janten alternatif pikaresepeun pikeun kaca di lab tetep - durability na, ongkos-efektivitas jeung genah - tapi bukti dampak na on planét urang jeung satwa geus nauseating The konsékuansi, nu ngajadikeun konsumsi plastik hiji tabu perusahaan.Anu jelas ...
    Maca deui
  • Vortex Mixer vs Centrifuge

    Vortex Mixer vs Centrifuge

    Vortex Mixer Vortex mixer mangrupikeun jinis alat laboratorium anu dianggo pikeun nyampur gancang conto.Jenis mixer ieu ngagaduhan tapak suku leutik sareng kecepatan anu luhur.Mixers Vortex utamana nyampur sampel / réagen, tapi maranéhna ogé bisa dipaké pikeun ngagantungkeun sél.Mixers Vortex utamana dipaké pikeun nyampur sampel dina tabung, ...
    Maca deui
  • Which Incubator is Right for You?

    Inkubator mana anu cocog pikeun anjeun?

    Nalika anjeun mercayakeun sél sareng budaya anjeun ka inkubator, anjeun peryogi inkubator laboratorium anu dirarancang saé, fungsina leres pikeun ngabantosan anjeun henteu hariwang.Sél sareng budaya anjeun bakal tumbuh saé, kontaminasi bakal jarang lumangsung sareng pangropéa bakal gampang.Kalayan seueur inkubator anu béda dina ...
    Maca deui
  • Optimizing Lab Operations for a Greener Future

    Ngaoptimalkeun Operasi Lab pikeun Future Greener

    Fasilitas pabrik sareng laboratorium biasana ngabutuhkeun konsumsi énérgi anu luhur anu nyababkeun paningkatan émisi karbon.Dumasar kana panilitian, perusahaan farmasi ngahasilkeun 55% langkung tapak suku karbon tibatan industri otomotif, sareng sektor kasehatan nyalira ngandung 4.4% tina rumah kaca ...
    Maca deui
  • How to Care for Your Pipette

    Kumaha miara pipette anjeun

    Karir dina panalungtikan élmu kahirupan sering dipilih tina rasa panasaran anu teu aya watesna sareng kahayang pikeun ngabéréskeun masalah, tinimbang kusabab gairah pikeun pipettes.Nanging, padamelan sadinten-dinten fasilitas panalungtikan sering ngabutuhkeun transfer volume cairan anu tepat unggal jam, sabab ieu mangrupikeun ...
    Maca deui
  • OLABO – Accelerates the Realization of Laboratory Automation

    OLABO - Ngagancangkeun Realisasi Otomatisasi Laboratorium

    Naha automation?Nalika metode laboratorium janten langkung spésifik sareng khusus - sareng kalayan fokus anu langkung ageung kana nilai hasil laboratorium - jilid pesenan ningkat kalayan diversifikasi ménu tés.Automasi sering ngaleungitkeun tugas anu ngabosenkeun sareng nyéépkeun waktos.Otomasi ningkatkeun l ...
    Maca deui
  • Alleviating Allergic Rhinitis Through Air Purifiers

    Alleviating Rhinitis alérgi Ngaliwatan Air Purifiers

    Rupa-rupa masalah kaséhatan timbul tina paparan polutan hawa jero ruangan.Pangaruhna tiasa langsung atanapi tiasa muncul sababaraha taun saatos paparan.Kusabab pandémik anu lumangsung, seueur jalma nyéépkeun waktos di jero ruangan, sahingga ngajantenkeun kualitas hawa jero ruangan langkung penting.Polutan hawa bisa asup jeung ngumpulkeun...
    Maca deui
  • Plant Genebanking: Investing Seeds for the Future

    Genebanking Tutuwuhan: Investasi Siki pikeun Masa Depan

    Mangtaun-taun, séktor tatanén parantos ngusahakeun ngembangkeun kontinyu prakték sustainable pikeun nyayogikeun suplai kadaharan sareng ubar anu cekap pikeun populasi anu ngembang.Diantara seueur tangtangan anu ditujukeun pikeun direngsekeun nyaéta masalah anu disababkeun ku wabah panyakit pepelakan sareng paningkatan, hama, ...
    Maca deui
  • Application of PCR Machine in Scientific Field

    Aplikasi Mesin PCR dina Widang Ilmiah

    Departemén pulisi, jaksa sareng laboratorium kajahatan di sakumna dunya parantos ngamangpaatkeun kakuatan réaksi ranté polimérase (PCR) pikeun ngabantosan nalungtik adegan kajahatan.PCR mantuan ngawangun peta DNA, dimana unggal individu boga barkod unik, mangrupakeun conto hébat kumaha biologi jeung téhnologi konvergen pikeun solv ...
    Maca deui
  • What are the Toxic Effects of Formalin and How to prevent it ?

    Naon Balukar Racun Formalin sareng Kumaha Nyegahna?

    Formaldehida nyaéta gas teu warnaan anu sering dianggo salaku larutan cai anu disebut formalin.Leyuran formalin ngandung nepi ka 40% formaldehida jeung sahenteuna 15% métanol salaku penstabil.Duanana gas formaldehida sareng larutan gaduh bau anu kuat, seungit, sareng ciri.Senyawa ieu biasana urang ...
    Maca deui
  • OLABO Provides Cold Chain Solution for COVID-19 Vaccine Storage

    OLABO Nyadiakeun Solusi Ranté Tiis pikeun Panyimpenan Vaksin COVID-19

    Tanggal 13 April, jumlah kasus pneumonia COVID-19 anu dikonfirmasi ngaleuwihan 400 juta sadunya sareng jumlah kumulatif maotna ngaleuwihan 6.2 juta.Dina kaayaan wabah Panyakit Coronavirus (COVID-19) ayeuna, produksi skala ageung sareng distribusi vaksin tiasa ...
    Maca deui
  • Automated Sample Processing System-New Product Launch!  Improve the efficiency in Nucleic Acid Detection

    Sistem Pangolahan Sampel Otomatis-Peluncuran Produk Anyar!Ningkatkeun efisiensi dina Deteksi Asam Nukléat

    Kalayan kamajuan sengit tina tés asam nukléat, staf médis asup kana widang visi masarakat."Patugas tés asam nukléat pasca-95 ngagulung tutup tabung tés nganggo hiji leungeun langkung ti 2,000 kali sapeuting."Pikeun nimba sampel tabung uji, éta kedah uns ...
    Maca deui
  • OLABO Contributes to the World’s Fight against the Epidemic

    OLABO Kontribusi kana Perang Dunya ngalawan Wabah

    Numutkeun statistik, dugi ka 28 Maret 2022, jumlah kumulatif kasus pneumonia koronér anyar di dunya parantos ngahontal 481 juta, sareng 6,12 juta maotna.Kalayan panyebaran wabah anu terus-terusan, resumption karya sareng produksi laun-laun maju, sareng tekanan langkung ti ...
    Maca deui
  • OLABO Tells You How to Minimize the Spread of COVID-19

    OLABO Nyarioskeun Anjeun Kumaha Ngaminimalkeun Panyebaran COVID-19

    Numutkeun kana bubuka jalur transmisi koronavirus anyar anu dikaluarkeun ku Organisasi Kaséhatan Dunia, urang tiasa terang yén jalur transmisi utama virus SARS-CoV-2 nyaéta transmisi tetesan pernapasan sareng transmisi kontak, tapi dina lingkungan anu kawilang katutup, éta ogé tiasa. janten ...
    Maca deui
  • How did OLABO prepare and what can provide for the epidemic?

    Kumaha OLABO nyiapkeun sareng naon anu tiasa nyayogikeun pikeun wabah?

    Anyar-anyar ieu, seueur bagian nagara parantos janten daérah sedeng sareng résiko luhur.Nepi ka 14 Maret, aya 13 daérah berisiko tinggi sareng 283 daérah résiko sedeng di China.Pencegahan sareng kontrol wabah pneumonia inféksi coronavirus anyar aya dina waktos kritis.Dina pencegahan wabah ieu sareng ...
    Maca deui