Kaunggulan tina Ngagunakeun Ranjang Rumah Sakit Médis

Ranjang rumah sakit penting pisan pikeun penderita ranjang sabab masihan seueur kaunggulan tibatan ranjang konvensional.Aranjeunna ngamaksimalkeun kanyamanan pasien, manjangkeun waktos pamakeanna, sareng fitur anu tiasa disaluyukeun ngagampangkeun pikeun nyaluyukeun bagian khusus ranjang.Lima kaunggulan utama ranjang rumah sakit médis nyaéta:

1. ranjang rumah sakit médis bisa hadé mantuan penderita mindahkeun

Nalika jalma ngagolér dina ranjang pikeun lila, tekanan exerted dina ranjang bisa ngabalukarkeun jaringan kulit ka trapped antara tulang jeung beungeut ranjang, ngabalukarkeun sores tekanan atawa bedsores. Pikeun pasien sapertos kitu, ranjang rumah sakit médis nyayogikeun solusi anu efektif: aranjeunna ngamungkinkeun pangguna pikeun nyaluyukeun posisi ranjang supados ranjang tiasa mindahkeun ranjang tina hiji bagian awak ka anu sanés.Sajaba ti éta, penderita bedridden kudu ati lamun milih kasur sarta milih kasur anu bisa ngurangan gesekan.  

2. ranjang rumah sakit médis mantuan ngaronjatkeun sirkulasi getih

Ranjang rumah sakit médis ngamungkinkeun para pangguna ngarobih sareng nyaluyukeun ranjang supados langkung saé posisi sirah sareng sukuna.Parobahan ieu ngamungkinkeun latihan, sarta périodik ngarobah titik tekanan dina awak, kukituna ngaronjatkeun sirkulasi getih sabar bari manehna / anjeunna dina ranjang.  

3. Kasalametan ranjang rumah sakit médis

Ranjang rumah sakit médis mangrupikeun syarat pikeun jalma-jalma anu peryogi pangimeutan caregiver atanapi restraints kalana.Utamana dina kasus jalma anu résiko ragrag.Contona, jalma kalawan pikun atawa impairments kognitif sejen, rel ranjang dina ranjang rumah sakit mantuan ngurangan résiko fractures alatan ragrag. Sanajan railing ranjang pinuh-panjangna mangrupa kabutuhan pikeun sababaraha pasien, loba jalma ngagunakeun railings salaku bantuan, boh dina ranjang, handapeun ranjang, atawa repositioned on ranjang.Pasién ieu henteu kedah ngabatesan panjang rel.Kaseueuran ranjang rumah sakit gaduh pilihan lengkep sareng satengah lagu.  

4. ranjang rumah sakit médis mempermudah mindahkeun sabar

Sering pasien ngalaman kasusah dina sareng handapeun ranjang.Ranjang rumah sakit médis ngagampangkeun masalah ieu sabab tiasa nyaluyukeun jangkungna.Alatan fitur ieu, sabar bisa diuk nepi na kaluar tina ranjang dina posisi rélatif gampang.  Salaku conto, jalma anu ngagaduhan masalah hip sareng dengkul biasana calik dina gabungan dina sudut anu langkung ageung ti 90 °, anu ngabantosan aranjeunna nangtung kalayan nyaman.Ranjang rumah sakit médis ngamungkinkeun pangguna pikeun ngalakukeun ieu sacara aman sareng gampang.  

5. ranjang rumah sakit médis ngagampangkeun caregivers pikeun mantuan

Miara anu dipikacinta anu ranjang bakal ngabeungbeuratan kasehatan anu ngurus.Masalah umum anu aranjeunna nyanghareupan nyaéta nyeri deui.Ranjang rumah sakit médis ngaktifkeun staf perawat pikeun ngangkat pasien ka posisi perawatan anu merenah tanpa kedah nyaring awakna dina prosésna.  Salian kaunggulan ieu, ranjang rumah sakit médis masihan pangguna seueur pilihan dina jinis sareng penampilan ranjang.Pamaké tiasa milih antara ranjang manual sareng ranjang listrik, gumantung kana kaayaanana sareng lilana waktos dianggo.Hoyong terang langkung seueur ngeunaan detil produk, mangga klik tautan di handap ieu:https://www.olabosci.com/hospital-bed/


  • saméméhna:
  • Teras:

  • waktos pos: Sep-14-2022