OLABO milarian distributor sareng agén ti sakumna dunya!

代理商2(1)

OLABO diadegkeun dina 2012, Produsén Alat Laboratorium profésional.Tujuanana pikeun nyayogikeun solusi hiji-eureun alat Lab pikeun sadaya palanggan ti dunya.

Ayeuna produk urang geus dijual di sakuliah dunya.Dina raraga hadé ngalayanan konsumén urang di sakuliah dunya, sarta leuwih importantly, nyieun kaayaan win-win antara distributor jeung parusahaan urang, urang geus mutuskeun pikeun manggihan distributor lokal boga pangaruh di sakuliah dunya.mangga ngahubungan kami lamun kabetot.

安全防护2

Ngumpulkeun tim ahli profésional, sarjana ogé tanaga panalungtikan ilmiah anu sanés, perusahaan kami parantos nampi patén-patén sareng ngalegaan pamasaran pikeun sababaraha produk sapertos anu dikembangkeun diri.Analis biokimia, 107 rupa réagen,prosésor Elisa otomatis, Alat sterilisasi médisjeungAlat panyalindungan biosafety.

Bengkel OLABO

factory (2)
OLABO is looking for distributors and agents from all over the world!4

Tiis ranté bengkel

OLABO is looking for distributors and agents from all over the world!3

Sterilisasibengkel

OLABO is looking for distributors and agents from all over the world!8

Biokimiawibengkel

OLABO is looking for distributors and agents from all over the world!7

Inkubatorbengkel

OLABO is looking for distributors and agents from all over the world!6

Nyaringbengkel

OLABOinsists on konsép layanan "Mimitian ku paménta konsumén, Ditungtungan ku kapuasan customer", boga tim profésional ahli, sarjana ogé barang panalungtikan ilmiah lianna.Nepi ka ayeuna, kami geus ngadegkeun gawé babarengan jeung konsumén ti sakuliah dunya.

Dina 13 Méi, 84th Cina International Equipment Equipment Fair (CMEF), acara grand pikeun industri alat médis, dilaksanakeun di Konvénsi Nasional sarta Center Pameran (Shanghai).Kalayan téma "Téhnologi Inovatif Ngarahkeun Masa Depan", dina tempat anu ampir 300,000 méter pasagi, ampir 5,000 perusahaan merek mawa langkung ti 30,000 produk pikeun acara éta.Langkung ti 500 selebriti industri, elit industri sareng pamimpin opini bakal Brainstorming dina langkung ti 70 panglawungan sareng konperénsi, ngajantenkeun pésta médis pinter dina jaman téknologi luhur ka langkung ti 100,000 pamirsa.OLABO ogé angkat ka acara ieu sareng tepang sareng réréncangan anu lami sareng énggal.

Simkuring masih pisan senang pikeun ngawanohkeun produk urang ka konsumén urang: produk diLaboratorium PCR, cabinets kaamanan biologis, bangku ultra-bersih, autoklaf, extractors asam nukléat, kulkas ubar, kulkas-suhu low, sarta angkutan kaamanan biologis Kotak, model panyumputan, jsb, puluhan alat laboratorium dipintonkeun.

CISILE0            CMEF0

Pameran CISILE 2021 di Beijing Pameran CMEF 2021 di Shanghai

Taun ka tukang langkung ti 10,000 unitanalis kimia otomatis, 30.000 hijiancabinets kaamanan biologis, 10.000 hijiankabinét aliran laminardijual di sakuliah dunya.Kami nyayogikeun ratusan alat laboratorium profésional pikeun nyayogikeun anjeun solusi anu eureun.

Simkuring boga handapSertifikasi.

  • Sertifikasi Sistim Manajemén Kualitas ISO9001
  • ISO 13485 Sistim Manajemén Kualitas pikeun Sertifikasi Alat Médis
  • Sertifikasi Sistim Manajemén Lingkungan ISO 14001
  • Sertifikasi CE

Wilujeng mariksa pabrik urang sacara pribadi atanapi ku pihak katilu.Sambungan pidéo sacara real-time ogé sayogi.

OLABO mangrupikeun salah sahiji pasangan anu tiasa dipercaya, wilujeng sumping pikeun ngamimitian bisnis sareng kami.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • waktos pos: Oct-12-2021