Vortex Mixer vs Centrifuge

2.1

Adun Vortex

Mixers Vortex mangrupikeun jinis alat laboratorium anu dianggo pikeun nyampur gancang conto.Jenis mixer ieu ngagaduhan tapak suku leutik sareng kecepatan anu luhur.Mixers Vortex utamana nyampur sampel / réagen, tapi maranéhna ogé bisa dipaké pikeun ngagantungkeun sél.

Mixers Vortex utamana dipaké pikeun nyampur sampel dina tabung, piring jeung flasks ku nyieun arus vortex dina sampel.Mixers Vortex dilengkepan asesoris anu béda anu ngamungkinkeun pikeun nyampur ukuran sampel anu béda atanapi sababaraha conto sakaligus.

 

2.2 

Centrifuge

Centrifuges utamana dipaké pikeun misahkeun sampel tina beurat béda ku spinning aranjeunna dina speed tinggi na generating gaya centrifugal.Centrifuges sadia dina ukuran béda jeung speeds maksimum béda, rotors sarta pilihan hawa béda.rotors béda jeung adapters sadia pikeun centrifuging sababaraha sampel sarta sampel tina ukuran béda.

Kumaha carana abdi tiasa ngabedakeun naon bédana antaraVortex mixerjeung Centrifuge?

Mixer Vortex tiasa dianggo di sadaya laboratorium tapi dianggo utamina dina mikrobiologi, biosains, biokimia sareng lingkungan laboratorium analitik pikeun ngabantosan nyampur sampel sateuacan analisa atanapi ngagantungkeun sél.Pasang tabung dina luhureun mixer vortex pikeun nyampur cair.Ieu mangrupikeun pilihan anu langkung saé nalika anjeun badé nyampur cairan anu sesah atanapi ngabantosan ngabubarkeun sababaraha zat dina solusi.

Centrifuges utamana dipaké pikeun misahkeun komponén tina ukuran béda jeung ieu utamana dipaké dina widang biologis pikeun centrifuging sél.Tabung disimpen dina posisi tetep dina centrifuge pikeun misahkeun cairan.Ieu mangrupikeun pilihan anu langkung saé upami anjeun hoyong misahkeun sampel tina ukuran anu béda.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • waktos pos: Jun-15-2022