Pameran News

  • OLABO Participated In The BCEIA Exhibition

    OLABO Ilubiung Dina Pameran BCEIA

    Disponsoran ku CAIA (Asosiasi Cina pikeun Analisis Instrumental), Konferensi Beijing sareng Pameran Analisis Instrumen (BCEIA) mangrupikeun konperénsi sareng paméran alat analitik internasional anu khusus sareng terhormat di Cina.Sanggeus dilaksanakeun pikeun sarta dimekarkeun leuwih 30 ye ...
    Maca deui
  • OLABO Successfully Participated in CPhI China 2020

    OLABO Suksés Ilubiung dina CPhI China 2020

    Dina tanggal 16-18 Désémber 2021, "Pameran Bahan Baku Farmasi Dunia ka-20" sareng "Pameran Mesin Farmasi Dunia ka-15, Peralatan Pembungkus sareng Bahan China" (CPhI & P-MEC China 2020) mawa langkung ti 3,000 paméran ka Shanghai. Interna Anyar...
    Maca deui
  • OLABO Successfully Participated in Analytica China 2020

    OLABO Suksés Ilubiung dina Analytica China 2020

    Ka-10 Munich Shanghai Analytica China 2020 ngahontal kacindekan anu suksés dina 18 Nopémber 2020 di Pusat Ekspo Internasional Shanghai Anyar.Analytica Cina 2020 ngaluncurkeun automation laboratorium sareng daérah paméran inpormasi sareng paméran komponén inti alat laboratorium nyaéta ...
    Maca deui
  • OLABO Successfully Participated in CISILE 2021

    OLABO Suksés Ilubiung dina CISILE 2021

    Dina 10 Méi 2021, Pameran Instrumen Ilmiah Internasional Cina sareng Alat Laboratorium ka-19 dibuka sacara megah di Pusat Konvénsi Nasional China.Diadegkeun dina 2011, OLABO mangrupikeun alat umum laboratorium sareng perusahaan manufaktur produk perlindungan biosafety ngahijikeun R&D ...
    Maca deui
  • OLABO Successfully Participated in 2020 CMEF

    OLABO Suksés Ilubiung dina 2020 CMEF

    Pameran Peralatan Médis Internasional Cina ka-83 (CMEF) dilaksanakeun di Pusat Pameran sareng Konvénsi Nasional Shanghai (Shanghai).Kalayan téma "Téhnologi Inovatif Ngarahkeun Masa Depan", daérah paméran bakal ngaleuwihan 220,000 méter pasagi.Langkung ti 4,000 ...
    Maca deui