Warta Industri

  • Optimizing Lab Operations for a Greener Future

    Ngaoptimalkeun Operasi Lab pikeun Future Greener

    Fasilitas pabrik sareng laboratorium biasana ngabutuhkeun konsumsi énérgi anu luhur anu nyababkeun paningkatan émisi karbon.Dumasar kana panilitian, perusahaan farmasi ngahasilkeun 55% langkung tapak suku karbon tibatan industri otomotif, sareng sektor kasehatan nyalira ngandung 4.4% tina rumah kaca ...
    Maca deui
  • OLABO – Accelerates the Realization of Laboratory Automation

    OLABO - Ngagancangkeun Realisasi Otomatisasi Laboratorium

    Naha automation?Nalika metode laboratorium janten langkung spésifik sareng khusus - sareng kalayan fokus anu langkung ageung kana nilai hasil laboratorium - jilid pesenan ningkat kalayan diversifikasi ménu tés.Automasi sering ngaleungitkeun tugas anu ngabosenkeun sareng nyéépkeun waktos.Otomasi ningkatkeun l ...
    Maca deui
  • 2021 is coming to an end. Will the vaccine be widely circulated? The standards of medical laboratories are constantly improving.

    2021 nuju ka tungtung.Naha vaksin bakal disebarkeun sacara lega?Standar laboratorium médis terus ningkat.

    Seuseueurna perusahaan ngakuan yén dina sababaraha cara kasadaran standar kabersihan moal gancang ngaleungit. BeMicron sareng Micronclean duanana satuju yén ieu kaluhur ...
    Maca deui
  • OLABO Manufacturer Mobile nucleic acid detection vehicle

    OLABO Produsén Mobile wahana deteksi asam nukléat

    Produk panganyarna kami, wahana deteksi asam nukléat sélulér, kami ngarancang, ngawangun sareng nyayogikeun alat-alat pangrojong pikeun ngahontal pangiriman anu eureun.Kandaraan deteksi asam nukléat sélulér ngagaduhan fungsi dasar laboratorium biosafety sekundér anu ditingkatkeun, anu tiasa dianggo upami aya ...
    Maca deui
  • OLABO medical purification engineering projects

    proyék rékayasa purifikasi médis OLABO

    Proyék rékayasa purifikasi médis, saatos pamariksaan wabah ieu, lembaga médis sareng kaséhatan Cina sareng sistem pencegahan sareng kontrol wabah utama masih gaduh kakurangan anu jelas, sareng pentingna rékayasa pemurnian médis ogé parantos disorot.Di antara...
    Maca deui
  • Do you know CNAS China?

    Naha anjeun terang CNAS Cina?

    Service Akréditasi Nasional Cina pikeun Penilaian Conformity (satuluyna disebut CNAS) nyaéta badan akreditasi nasional Cina unitarily tanggung jawab akreditasi awak sertifikasi, laboratorium jeung badan inspeksi, nu diadegkeun dina persetujuan ti Cert...
    Maca deui
  • Recommended  solution  for  nucleic  acid  detection

    Solusi anu disarankeun pikeun deteksi asam nukléat

    Produk Brand Model Spésifikasi Kuantitas -25 derajat kulkas suhu low OLABO BDF-25V350 -25 derajat, nangtung, 350 liter 1 Kulkas médis OLABO BYC-310 2-8degrees, 310 liter 1 speed tinggi mini centrifuge OLABO LX-800 8 liang, 12000 RPM adjustable 1 Vortex mixer OLABO ...
    Maca deui
  • What is Laminar flow cabinet?

    Naon kabinét aliran Laminar?

    Kabinet aliran laminar atanapi tiung kultur jaringan mangrupikeun bangku anu ditutupan sacara saksama pikeun nyegah kontaminasi wafer semikonduktor, conto biologis, atanapi bahan anu sénsitip partikel.Hawa ditarik ngaliwatan saringan HEPA sareng ditiup dina aliran laminar anu mulus pisan ka pangguna.Alatan ...
    Maca deui
  • OLABO veterinary laboratory installation completed

    instalasi laboratorium Pangajaran sarta Palatihan Atikan OLABO réngsé

    Maca deui