Bantosan Téknis

  • How to Achieve Sustainable Development of Laboratory?

    Kumaha Ngahontal Pangwangunan Laboratorium Sustainable?

    Mangpaat plastik janten alternatif pikaresepeun pikeun kaca di lab tetep - durability na, ongkos-efektivitas jeung genah - tapi bukti dampak na on planét urang jeung satwa geus nauseating The konsékuansi, nu ngajadikeun konsumsi plastik hiji tabu perusahaan.Anu jelas ...
    Maca deui
  • Alleviating Allergic Rhinitis Through Air Purifiers

    Alleviating Rhinitis alérgi Ngaliwatan Air Purifiers

    Rupa-rupa masalah kaséhatan timbul tina paparan polutan hawa jero ruangan.Pangaruhna tiasa langsung atanapi tiasa muncul sababaraha taun saatos paparan.Kusabab pandémik anu lumangsung, seueur jalma nyéépkeun waktos di jero ruangan, sahingga ngajantenkeun kualitas hawa jero ruangan langkung penting.Polutan hawa bisa asup jeung ngumpulkeun...
    Maca deui
  • Plant Genebanking: Investing Seeds for the Future

    Genebanking Tutuwuhan: Investasi Siki pikeun Masa Depan

    Mangtaun-taun, séktor tatanén parantos ngusahakeun ngembangkeun kontinyu prakték sustainable pikeun nyayogikeun suplai kadaharan sareng ubar anu cekap pikeun populasi anu ngembang.Diantara seueur tangtangan anu ditujukeun pikeun direngsekeun nyaéta masalah anu disababkeun ku wabah panyakit pepelakan sareng paningkatan, hama, ...
    Maca deui
  • Application of PCR Machine in Scientific Field

    Aplikasi Mesin PCR dina Widang Ilmiah

    Departemén pulisi, jaksa sareng laboratorium kajahatan di sakumna dunya parantos ngamangpaatkeun kakuatan réaksi ranté polimérase (PCR) pikeun ngabantosan nalungtik adegan kajahatan.PCR mantuan ngawangun peta DNA, dimana unggal individu boga barkod unik, mangrupakeun conto hébat kumaha biologi jeung téhnologi konvergen pikeun solv ...
    Maca deui
  • What are the Toxic Effects of Formalin and How to prevent it ?

    Naon Balukar Racun Formalin sareng Kumaha Nyegahna?

    Formaldehida nyaéta gas teu warnaan anu sering dianggo salaku larutan cai anu disebut formalin.Leyuran formalin ngandung nepi ka 40% formaldehida jeung sahenteuna 15% métanol salaku penstabil.Duanana gas formaldehida sareng larutan gaduh bau anu kuat, seungit, sareng ciri.Senyawa ieu biasana urang ...
    Maca deui
  • Automated Sample Processing System-New Product Launch!  Improve the efficiency in Nucleic Acid Detection

    Sistem Pangolahan Sampel Otomatis-Peluncuran Produk Anyar!Ningkatkeun efisiensi dina Deteksi Asam Nukléat

    Kalayan kamajuan sengit tina tés asam nukléat, staf médis asup kana widang visi masarakat."Patugas tés asam nukléat pasca-95 ngagulung tutup tabung tés nganggo hiji leungeun langkung ti 2,000 kali sapeuting."Pikeun nimba sampel tabung uji, éta kedah uns ...
    Maca deui
  • OLABO Tells You How to Minimize the Spread of COVID-19

    OLABO Nyarioskeun Anjeun Kumaha Ngaminimalkeun Panyebaran COVID-19

    Numutkeun kana bubuka jalur transmisi koronavirus anyar anu dikaluarkeun ku Organisasi Kaséhatan Dunia, urang tiasa terang yén jalur transmisi utama virus SARS-CoV-2 nyaéta transmisi tetesan pernapasan sareng transmisi kontak, tapi dina lingkungan anu kawilang katutup, éta ogé tiasa. janten ...
    Maca deui
  • More Accurate and Scientific Automatic Biochemical Analyzer

    Analyzer Biokimia Otomatis Leuwih Akurat jeung Ilmiah

    Fungsi sistem: 1.Can milih sistem katutup atanapi kabuka, ngadukung réagen impor sareng domestik.2. Single jeung dual nguji panjang gelombang.3. 24 jam kakuatan kontinyu on, panempatan prioritas darurat, pre-dilution otomatis, retest otomatis, informasi sérum, diagnosis jauh.4. Kalawan kualitas cai de ...
    Maca deui
  • Definition And Precautions Of Constant-Temperature Incubator

    Harti Jeung Pancegahan Incubator Suhu Konstan

    Definisi incubator suhu konstan Inkubator suhu konstan dianggo pikeun panalungtikan ilmiah dina widang médis sareng kaséhatan, industri farmasi, biokimia, produksi industri sareng élmu pertanian pikeun budaya baktéri, beternak, fermentasi sareng kontra sanésna. .
    Maca deui
  • Definition And Classification Of Centrifuges

    Harti Jeung Klasifikasi Centrifuges

    Harti Centrifuges: Dina tés médis, centrifuges mindeng dipaké salaku alat pikeun misahkeun sérum, plasma, protéin precipitated atawa mariksa sédimén cikiih.Pamakéan centrifuge bisa gancang endapan partikel nu ditunda dina cairan campuran, kukituna misahkeun komponén ...
    Maca deui
  • OLABO After sales service

    OLABO Saatos jasa penjualan

    Tim layanan saatos-jualan kami tiasa ngabales dina 5 menit sareng nyayogikeun solusi dina 2 jam.Urang tiasa ngajawab masalah produk dilaporkeun ku konsumén pas mungkin.Kami nyayogikeun pitunjuk pidéo profésional.Kami gaduh distributor di sababaraha daérah asing.Tanggung jawab pikeun pangropéa produk sareng ...
    Maca deui
  • 10 Tips to Maximize Protection When Working in Biological Safety Cabinet

    10 Tips pikeun maksimalkeun pungsi Perlindungan Nalika Gawé dina Kabinet Kasalametan Biologis

    Pikeun ngirangan karusuhan hawa sareng nyegah splatter atanapi panyebaran aerosol anu teu dipikabutuh, téknik anu leres kedah dianggo nalika damel di Kabinet Kasalametan Biologis Kelas II (BSC).1. Nyaho aliran hawa BSCs nawiskeun panyalindungan ka produk, tanaga, jeung lingkungan ngaliwatan pamakéan hawa-disaring HEPA.Di...
    Maca deui
  • Checklist for Safe Use of Biological Safety Cabinets

    Daptar pariksa keur Aman Paké kabinét Kasalametan Biologis

    Daptar pariksa na mangrupakeun citakan anjeun tiasa ngédit sarta ngaropea sakumaha diperlukeun pikeun ngasupkeun prosedur operasi baku-spésifik laboratorium Anjeun (SOP).Paké Daptar pariksa ieu salaku panginget poéan kagiatan / tugas diperlukeun pikeun aman digawé di Kabinét Kasalametan Biologis (BSC), salaku alat latihan, atawa pikeun ...
    Maca deui
  • How to Choose an AUTOCLAVE? Here are some Tips for you

    Kumaha Pilih AUTOCLAVE?Ieu sababaraha Tips pikeun anjeun

    Sterilisasi autoclave penting pisan pikeun ampir sagala jinis laboratorium sareng penting pisan pikeun milih autoclave pangsaéna anu cocog sareng kabutuhan anjeun.Autoclaves (sterilisasi laboratorium) ti OLABO dikembangkeun khusus pikeun aplikasi sterilisasi laboratorium, ngajantenkeun prosés langkung aman, langkung gampang, akurat, ...
    Maca deui