Kasus Video

  • Another PCR LAB began to use

    LAB PCR anu sanés mimiti dianggo

    PCR Mobile LAB anyar dipasang di Jiaocheng District, Ningde, Propinsi Fujian
    Maca deui
  • PIVAS Biosafety cabinet

    PIVAS kabinét Biosafety

    proyék anyar sejen.Modél kabinét biosafety PIVAS: BSC-1800IIA2-X Fungsi: kode scanning, ngawaskeun, unggah data.Contact us pikeun info leuwih lengkep.
    Maca deui
  • Automated Sample Processing System

    Sistim Processing Sampel otomatis

    Contact us pikeun info leuwih lengkep
    Maca deui
  • Welcome to  know more about Our Group Company

    Wilujeng sumping terang langkung seueur ngeunaan Perusahaan Grup Kami

    Seueur palanggan naroskeun ngeunaan hubungan urang sareng biobase, pidéo ieu tiasa nyarioskeun jawaban ka anjeun.Mangga parios 3 menit 40 seconds.The bubuka OLABO pabrik manufacring calakan.OLABO diadegkeun dina 2012, Produsén Alat Laboratorium profésional Tujuan pikeun nyayogikeun alat-alat laboratorium hiji-hiji ...
    Maca deui
  • Nucleic Acid Sampling Booth

    Booth Sampling Asam Nukléat

    Booth Sampling Asam Nukléat mangrupikeun produk anu dirancang khusus pikeun swab tikoro sareng sampling swab nasal.Parabot ngirimkeun hawa beresih jeung aman kana rohangan internal ngaliwatan ventilasi dilengkepan jeung sistem purifikasi, sarta ngajaga tekanan internal positif.Ningkatkeun kalenturan operasional...
    Maca deui
  • Robot sterilisasi otomatis OLABO "ilubiung" dina Olimpiade Usum tiis Beijing

    Salila tés hoki és, The WukesongSports Center ngagunakeun robot disinfeksi OLABO pikeun ngalaksanakeun pencegahan sareng kontrol wabah. Robot disinféksi atomisasi jangkungna 140 séntiméter tiasa ngasterilisasi salega 36 méter pasagi dina hiji menit, sareng tiasa ngamuat 16 liter disinféktan sakaligus. , kalayan ...
    Maca deui
  • Rapid Detection Of  Coronavirus Nucleic Acid

    Deteksi Gancang Asam Nukléat Coronavirus

    Deteksi gancang asam nukléat coronavirus.OLABO Pabrikan PCR 1600 workstation.Wilujeng sumping panalungtikan anjeun.Model PCR1600 PCR2100 PCR2500 Ukuran Luar (L * W * H) mm 1600 * 710 * 1900 2100 * 710 * 2000 2500 * 850 * 2100 Area Persiapan Réagen Ukuran Daérah Operasi (L * W * 4 H)
    Maca deui
  • Another hospital PCR laboratory is installed

    Laboratorium PCR rumah sakit sanés dipasang

    Laboratorium PCR rumah sakit sanés dipasang.Produk di laboratorium PCR utamina kalebet: Bangku bersih Centrifuge Vortex mixer Mandi logam Pipet Suhu rendah kulkas Kedokteran kulkas UV disinfeksi kendaraan Kotak angkutan Biosafety Kabinet kaamanan biologis Mandi cai Nukléat...
    Maca deui
  • Microbiology Laboratory Project Was Reported By Saudi Arabian TV

    Proyék Laboratorium Mikrobiologi Dilaporkeun Ku TV Arab Saudi

    Dina April 2020, Arab Saudi nandatanganan perjanjian pikeun JointIy ngawangun genep laboratorium sareng Cina.Kerjasama ieu bakal ngabantosan pisan Arab Saudi ningkatkeun pencegahan sareng kontrol COVID-19. Tangtosna, sateuacan ieu, Arab Saudi ogé parantos gawé bareng sareng seueur perusahaan Cina di laboratorium en...
    Maca deui
  • 10 units class II tpye A2 biosafety cabinet installation complete

    10 unit kelas II tpye A2 instalasi kabinét biosafety lengkep

    10 unit kelas II tpye A2 instalasi kabinét biosafety lengkep.Pariksa BSC on ramatloka kami.https://www.olabosci.com/class-ii-a2-biological-safety-cabinet-3-product/
    Maca deui
  • OLABO Manufacturer Mobile nucleic acid detection vehicle

    OLABO Produsén Mobile wahana deteksi asam nukléat

    Produk panganyarna kami, wahana deteksi asam nukléat sélulér, kami ngarancang, ngawangun sareng nyayogikeun alat-alat pangrojong pikeun ngahontal pangiriman anu eureun.Kandaraan deteksi asam nukléat sélulér ngagaduhan fungsi dasar laboratorium biosafety sekundér anu ditingkatkeun, anu tiasa dianggo upami aya ...
    Maca deui
  • OLABO medical purification engineering projects

    proyék rékayasa purifikasi médis OLABO

    Proyék rékayasa purifikasi médis, saatos pamariksaan wabah ieu, lembaga médis sareng kaséhatan Cina sareng sistem pencegahan sareng kontrol wabah utama masih gaduh kakurangan anu jelas, sareng pentingna rékayasa pemurnian médis ogé parantos disorot.Di antara...
    Maca deui
  • OLABO Manufacturer Mobile PCR LAB Solution

    OLABO Produsén Mobile PCR LAB Solusi

    seueur proyék laboratorium PCR kami di Cina.Kami reueus nunjukkeun anjeun proyék laboratorium PCR kami.Ampir unggal propinsi di Cina gaduh proyék PCR urang.Kami tiasa nyayogikeun produk sareng solusi desain, sareng tiasa ngabantosan anjeun ngangkutana ka palabuhan nagara anjeun.Kami aktip ngajalajah i ...
    Maca deui
  • Great father–Mr. Xu’s private stem cell therapy laboratory

    Bapa hébat - Mr.laboratorium terapi sél sirung swasta Xu urang

    Kakuatan cinta bapa, laboratorium terapi sél stém swasta Mr Xu, Xu ngalakukeun padamelan anu saé.Budak umur 1 taun kaserang panyakit langka.Bapa atikan SMA ngajarkeun dirina nyieun ubar.Ieu laboratorium sél sirung bapa hébat ieu.
    Maca deui
  • Sampel otomatis kempelan-kabinét kaamanan biologis.Ieu mangrupikeun produk anu aya hubunganana sareng IVD anu muncul nalika wabah.Popularitasna kusabab kamampuan pikeun ngarengsekeun prosés ngabongkar sareng nambihan conto, khususna pikeun coronavirus anyar, anu mangrupikeun patogén anu tepa.Ieu h...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2