Alat Ékstrak Asam Nukléat

  • OLABO Automatic Nucleic Acid Extraction System

    Sistem Ekstraksi Asam Nukléat Otomatis OLABO

    BK-AutoHS96 Sistem Ekstraksi Asam Nukléat Otomatis mangrupikeun alat-alat throughput tinggi otomatis kalayan tambahan sampel otomatis, ékstraksi asam nukléat sareng konfigurasi sistem PCR.Kalawan réagen ékstraksi manik magnét, éta cocog pikeun ékstraksi asam nukléat otomatis tur purifikasi 1-96 sampel klinis rupa-rupa.Fungsi penanganan cair otomatis fléksibel akurat bisa ngalengkepan loading sampel sarta distribusi réagen nurutkeun sarat.Desain software humanized, operasi basajan, euweuh léngkah manual, greatly ngaronjatkeun efisiensi gawé.

  • Lab Using Auto Nucleic Acid Extraction System BNP96

    Lab Ngagunakeun Auto Nukléat Asam Ekstraksi System BNP96

    BNP96System dioptimalkeun pikeun purifikasi asam nukléat-throughput tinggi - 96 sampel sasari dina waktu kurang ti hiji jam.Merlukeun setelan minimal kalayan bantuan kit réagen tos dieusian, protokol preloaded pikeun rentang lega jenis sampel, sarta panjagaan dek, Sistim BNP96 maximizes produktivitas jeung nyirorot ngurangan penanganan kasalahan.

  • OLABO Automatic Nucleic Acid Extraction System BK-HS96

    Sistem Ekstraksi Asam Nukléat Otomatis OLABO BK-HS96

    BK-HS96 mangrupakeun throughput tinggi, sensitipitas tinggi otomatis sasari parabot purifikasi asam nukléat, cocog ékstraksi asam nukléat kit dipaké pikeun otomatis ngalengkepan ékstraksi asam nukléat sampel, fléksibel, hasilna stabil, béaya rendah, dilengkepan alat filtration efisien sarta Gerbang kaamanan. desain, éta éféktif bisa nyingkahan inféksi cross sarta mastikeun kualitas ékstraksi asam nukléat., Ngajamin kualitas asam nukléat.

  • OLABO Nucleic Acid Extraction System/DNA RNA BK-HS32

    Sistem Ekstraksi Asam Nukléat OLABO/DNA RNA BK-HS32

    BK-HS32 mangrupakeun throughput tinggi, sensitipitas tinggi otomatis sasari parabot purifikasi asam nukléat, cocog ékstraksi asam nukléat kit dipaké pikeun otomatis ngalengkepan ékstraksi asam nukléat sampel, fléksibel, hasilna stabil, béaya rendah, dilengkepan alat filtration efisien sarta Gerbang kaamanan. desain, éta éféktif bisa nyingkahan inféksi cross sarta mastikeun kualitas ékstraksi asam nukléat., Ngajamin kualitas asam nukléat.

  • BNP Series Nucleic Acid Extractor

    BNP Series Nukléat Asam Extractor

    Ékstrak asam nukléat mangrupikeun produk téknologi tinggi anu ngagunakeun metode manik magnét universal pikeun nimba asam nukléat, sareng gaduh prosés otomatis.
    Cai mibanda kaunggulan akurasi tinggi, laju ékstraksi gancang, hasil stabil, sarta operasi gampang.Ngagunakeun piring 96-sumur jero-sumur dedicated, 1-32 sampel bisa dioperasikeun dina waktos anu sareng.
    Anggo rod magnét dina rak rod magnét kabin ékspérimén pikeun mindahkeun manik magnét kalayan asam nukléat ka béda.
    Dina sumur réagen, hiji leungeun baju aduk sheathed dina lapisan luar rod magnét dipaké pikeun sababaraha kali tur gancang aduk cair sangkan cairan sarta manik magnét seragam dicampurkeun.Saatos lisis sél, adsorption asam nukléat, cuci jeung élusi, asam nukléat-purity tinggi tungtungna diala.