Réagen ékstraksi asam nukléat

  • Nucleic Acid Extraction Kit

    Kit ékstraksi asam nukléat

    Manik-manik magnét sareng sistem panyangga kalayan éfék pamisahan anu unik tiasa dianggo pikeun ékstrak DNA / RNA viral-purity luhur tina conto gancang, sénsitip sareng éfisién.asam nukléat nu sasari jeung dimurnikeun bisa dipaké dina sagala rupa percobaan hilir umum kayaning nyerna pangwatesan, transkripsi sabalikna, PCR, RT-PCR, Southernblot, jsb. Lingkup aplikasi: ékstraksi gancang DNA viral atawa RNA tina plasma, sérum, cikiih, ascites, cairan kultur sél, supernatant, sareng cairan awak bébas sél.