Produsén OLABO Ducted Fume-Hood (P) Pikeun Lab

Katerangan pondok:

Fume Hood dianggo pikeun ngajagi lingkungan laboratorium sareng operator salami aplikasi kimia umum.Éta aktip ngajaga operator tina nyeuseup uap beracun sareng sacara dramatis ngirangan résiko seuneu sareng ledakan.Ku masang saringan anu leres, éta ogé tiasa ngajaga lingkungan.


Rincian produk

brosur

Tag produk

Parameter

Modél FH1000(P) FH1200(P) FH1500(P) FH1800(P)
Ukuran Luar (W*D*H) 1047 * 800 * 2450mm 1247 * 800 * 2450mm 1547 * 800 * 2450mm 1847 * 800 * 2450 mm
Ukuran Internal (W*D*H) 787 * 560 * 700mm 987 * 560 * 700mm 1287 * 560 * 700mm 1587 * 560 * 700 mm
Gawé Surface Jangkungna 820 mm
Max Bubuka 740 mm
Laju hawa 0.3~0.8m/s
Geuning ≤68dB
Lampu Nyaangan lampu LED
12W*1 30W*1 30W*2 36W*2
Blower Diwangun-di PP centrifugal blower (2 blowers pikeun FH1800(P) wungkul);Laju adjustable
Jandéla hareup Tahan ka asam sareng alkali, Manual, kaca toughened 5mm, jangkungna adjustable.
Sasayogian tanaga AC220V ± 10%, 50/60Hz;110V±10%, 60Hz
Konsumsi 330W 360W 360W 360W
Bahan Awak Utama Dijieunna tina porselen PP bodas, ketebalan 8mm, tahan ka asam kuat, alkali jeung anti korosi
Méja Gawé résin fénolik tahan kimia
Aksésori standar Lampu penerang, keran cai, keran gas, tilelep cai, kabinet dasar
stop kontak waterproof * 2, PP blower centrifugal, tali pipa * 2 (4 PCS pikeun FH1800 (P) wungkul)
4 méter saluran PVC (2 Pcs tina 4 méter lebu PVC pikeun FH1800(P) wungkul), Diaméterna: 250mm
Aksésori Pilihan méja gawé PP, dewan résin epoxy atawa dewan keramik, filter karbon aktif
Luar PVC centrifugal blower (ngan kudu milih nalika saluran leuwih ti 4m)
Beurat kotor 225 kg 253 kg 294 kg 346 kg
Ukuran Paket
(W*D*H)
Awak Utama 1188 * 938 * 1612 mm 1388 * 938 * 1612 mm 1688 * 938 * 1612 mm 1988 * 938 * 1612 mm
Kabinet Dasar 1188 * 888 * 1000mm 1388 * 888 * 1000mm 1688 * 888 * 1000mm 1988 * 888 * 1000mm

Kauntungannana

- Éta langkung aman ngagunakeun keran cai anti korosi.

- Sistem kontrol Microprocessor, tampilan LED

- Kalayan fungsi mémori upami aya kakuatan-kagagalan

- Dijieunna tina porselin PP bodas, tahan ka asam, alkali jeung anti korosi.

- Jandéla hareup anu didamel tina kaca kandel transparan anu kandel ngamaksimalkeun cahaya sareng pisibilitas di jero tiung haseup, nyayogikeun lingkungan kerja anu terang sareng kabuka.

Ieu mangrupikeun jinis alat téknis énggal pikeun bengkel AC sareng bengkel bersih.Loba dipaké dina éléktronika, kimia, mesin, ubar, universitas, laboratorium jeung widang lianna.The fume tiung bisa dipaké pikeun operasi faktor inféksi berpotensi bahaya atawa kanyahoan, kitu ogé percobaan asam kuat, alkali kuat, corrosive kuat tur volatile.Nangtayungan operator jeung kaamanan sampel.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Unduh:Fume-Hood(P) Ducted Fume-Hood (P)

    Fume-Hood(P)

    Produk patali