Lain

  • OLABO Factory Price Hospital Bed Manual

    Manual Pesanggrahan Rumah Sakit Harga Pabrik OLABO

    The ranjang dewan dijieunna tina kualitas luhur baja tiis-digulung, punching kabentuk;semprot éléktrostatik dina beungeut cai, anti korosi, gampang clean.The sirah na tungtung ranjang dijieunna tina palastik ABS kualitas luhur, hiji-waktos kabentuk;Kalayan penampilan anu saé sareng pamasangan jinis konci, tiasa nyelapkeun kartu ranjang.