Lain

  • Mini PCR Work Station

    Stasion Gawé Mini PCR

    Stasion Kerja Mini PCR mangrupikeun alat anu nyayogikeun perlindungan anu aman sareng lingkungan pikeun prosés deteksi asam nukléat gancang di klinik demam sareng klinik darurat rumah sakit.Alat-alatna dibagi jadi tilu wewengkon, nya éta wewengkon persiapan réagen, wewengkon persiapan spesimen jeung wewengkon analisis amplifikasi.

  • Dispensing Booth (Sampling or Weighing Booth) 

    Dispensing Booth (Sampling atawa Timbangan Booth)

    Booth dispensing mangrupikeun alat purifikasi lokal anu dikhususkeun pikeun tempat-tempat sapertos farmasi, panalungtikan mikrobiologis sareng percobaan ilmiah.Eta nyadiakeun jenis nangtung, airflow unidirectional nu ngahasilkeun tekanan négatip di wewengkon gawé, bagian tina hawa bersih circulates di wewengkon gawé, bagian ieu discharged ka wewengkon caket dieu pikeun nyegah cross-kontaminasi, pikeun mastikeun kabersihan tinggi di gawe. Daérah.